Ηλιος επεισοδια: Έτσι έρχεται ο χωρισμός βόμβα στην σειρά

Ηλιος επεισοδια: Η μέρα για τη μετακόμιση του Δημήτρη και της Λήδας στο καινούριο τους σπίτι έχει φτάσει. Εκείνος είναι πανευτυχής, αλλά η Λήδα δεν μπορεί να χαρεί το ίδιο.

Ηλιος επεισοδια: Έτσι έρχεται ο χωρισμός βόμβα στην σειρά

Αποφασίζει να του πει την αλήθεια για ό,τι συνέβη με τον Φίλιππο το προηγούμενο βράδυ. «Δημήτρη, δεν μπορώ να σου το κάνω αυτό. Πρέπει να σου πω όλη την αλήθεια. Χθες το βράδυ έκανα έρωτα με τον Φίλιππο. Δεν το ήθελα. Δεν ξέρω πώς έγινε. Απλά συνέβη. Ξέρω πόσο καλά μου έχεις φερθεί και νιώθω πράγματα για σένα. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά δεν μπορώ να χτίσω τη ζωή μας σε ένα ψέμα».

Η αντίδραση του Δημήτρη στην εξομολόγηση της Λήδας είναι έντονη και τελεσίδικη. «Πώς μπόρεσες; Με άφησες να πιστέψω ότι θα φτιάξουμε μια οικογένεια, ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Μετακομίζουμε σε καινούριο σπίτι κι εσύ τα γκρέμισες όλα. Δεν αξίζεις την αγάπη μου. Δεν αξίζεις όλα όσα ένιωσα για σένα. Χωρίζουμε», της φωνάζει και σε μια παρόρμηση της στιγμής επισκέπτεται την Αλίκη, έτοιμος να της πει όλα όσα έμαθε για τη Λήδα και τον Φίλιππο, αλλά δεν το κάνει. Ηλιος επεισοδια

Η σύγκρουση ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Φίλιππο δεν θα αργήσει να συμβεί και θα είναι έντονη. Αργότερα, ο Φίλιππος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλίκη.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΉλιος Αντ1Ήλιος επεισόδιαΉλιος σειρά