H Παραλία spoiler: Σοκ – Νεκρός ο Δημητρός

H Παραλία spoiler: Λίγο πριν αποχωρήσει από την Κρήτη, η Υπατία αποφασίζει να περάσει μια τελευταία νύχτα στην παραλία, κοντά στον Χάρι. Ωστόσο, η ανακάλυψη του πτώματος του Δημητρού διαλύει όλα της τα σχέδια και προκαλεί φρίκη στη μικρή κοινωνία του χωριού.

H Παραλία spoiler: Σοκ – Νεκρός ο Δημητρός

Μια νύχτα που κανένα από τα μέλη της οικογένειας Αρχοντάκη δεν βρίσκεται στο σπίτι, χτυπά η καταστροφή. Η Υπατία, που δεν μπορεί να κουμαντάρει τα συναισθήματά της, αφήνει τα βήματά της να την οδηγήσουν στην αγαπημένη της παραλία, εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη με ένα γεγονός που τη συγκλονίζει. Ο Δημητρός βρίσκεται νεκρός και η ανακάλυψη αυτή πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη την κοινωνία των Ματάλων, που καλείται και πάλι να διαχειριστεί τον θάνατο. Αυτή τη φορά, όμως, το σοκ είναι ακόμη πιο μεγάλο.

Αν στον θάνατο της Ρηνιώς κάποιοι μπορούσαν εύκολα να δουν τα κίνητρα στα κτήματα που η κοπέλα αρνιόταν πεισματικά να πουλήσει, τώρα κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα ήθελε τον Δημητρό νεκρό. Η οικογένεια των Αρχοντάκηδων βυθίζεται στο πένθος, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει τον τραγικό χαμό.

Η Υπατία αναγκάζεται να αναβάλει την αναχώρησή της από την Κρήτη, προκειμένου να μείνει κοντά στους δικούς της και να τους στηρίξει στην πιο δύσκολη στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να δεχθεί τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου που είχε καρδιά και μυαλό μικρού παιδιού και, μπροστά στην τραγωδία, οι χίπηδες και οι άνθρωποι του χωριού ενώνονται και θρηνούν παρέα.

Ο αποχαιρετισμός είναι δύσκολος και σκληρός, ειδικά για τη Νικολίνα, που καταρρέει. Όμως, ο Καραχάλιος συνεχίζει τις έρευνες και επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για όλους. Μια αναπάντεχη σύλληψη φέρνει στο φως ένα ακόμη μυστικό που κρυβόταν κάτω από τη φαινομενικά ήρεμη κοινότητα των Ματάλων.

Μια σειρά από παράνομες υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται άτομα που μέχρι τώρα θεωρούνταν υπεράνω κάθε υποψίας, συγκλονίζει τους πάντες και τους κάνει να αμφιβάλλουν για ανθρώπους που γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Πλέον, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα και για κανέναν και το χειρότερο είναι πως τα παιχνίδια της μοίρας συνεχίζονται.

Καθώς το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει, οι χίπηδες ανησυχούν για το πώς θα τα βγάλουν πέρα τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Ο Χάρι, που μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε μια συγκεκριμένη κοσμοθεωρία από την οποία δεν παρέκκλινε, τώρα βρίσκει τον εαυτό του μετέωρο. Τα τελευταία γεγονότα τον έχουν αλλάξει βαθιά και πλέον αναθεωρεί τα πάντα και, κυρίως, τα αισθήματα που έχει για την Υπατία και τα οποία αρνείται πια να κρύψει.

Νιώθει ότι θέλει να είναι διαρκώς κοντά της και να την προστατεύει από τα κακά που συμβαίνουν γύρω τους και τα οποία χτύπησαν και την οικογένειά της. Και η ίδια η Υπατία, όμως, ξέρει ότι τώρα πια δεν μπορεί να φύγει από την Κρήτη, για παραπάνω από έναν λόγους. Λέει ξεκάθαρα στους δικούς της ότι σκοπεύει να μείνει κοντά τους και το ίδιο ανακοινώνει και στον Γιώργο, ο οποίος μένει ξεκρέμαστος.

Ο γάμος τους και όλα τους τα σχέδια ανατρέπονται μέσα σε λίγες μόνο μέρες κι εκείνος αδυνατεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της και ξεσπά. Οι εντάσεις πλήττουν για άλλη μια φορά τη σχέση τους και κανείς από τους δυο τους δεν ξέρει αν όλο αυτό θα τους φέρει στο τέλος πιο κοντά ή θα τους χωρίσει για πάντα…

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

"Η Παραλίαh paraliah paralia episodiaη παραλια spoilerΗ Παραλία spoiler "Η Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επεισοδιοΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα γινειΗ Παραλία τι θα δουμε