H Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ τραβά την προσοχή του Αντρέι

H Μάγισσα spoiler: Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι ανατρεπτικά και γεμάτα εξελίξεις. Ποια θα είναι τα αιτήματα που θα κατατεθούν στον Γάλλο αρχαιολόγο και για ποιον λόγο; Αρχικά, ο Μιχαήλ ζητά από τον Αντρέι να αναλάβει την έρευνα για τον φόνο του εγγονού του.

H Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ τραβά την προσοχή του Αντρέι

Αρχικά, οι υποψίες εστιάζονται στον Βρώτσο, αλλά σύντομα αποκαλύπτεται ότι οι πραγματικές συνθήκες δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Αντρέι αρχίζει την ανάκριση όλου του προσωπικού, ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του. Ταυτόχρονα, ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του, Τζανέτου, και αυτό φέρνει στην επιφάνεια μια σύγκρουση που χρονολογείται πολλά χρόνια πίσω με τον Μιχαήλ. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη σημαντική ανακάλυψη.

Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, τον Σπήλιο, με σκοπό να τους βοηθήσει στην ανεύρεση ενός θησαυρού. Θα καταφέρουν όμως να τον εντοπίσουν; Στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η παρουσία του εκεί και ποιες νέες συναρπαστικές εξελίξεις θα φέρει μαζί του.

Το επερχόμενο κεφάλαιο της σειράς ανατρέπει τις καρτέλες της πλοκής, υποσχόμενο εκπλήξεις και συναρπαστικές ανατροπές. Η απαίτηση του Μιχαήλ προς τον Γάλλο αρχαιολόγο να ερευνήσει τον φόνο του εγγονού του ενεργοποιεί έναν δυνητικά εκρηκτικό πυρήνα εντάσεων και αποκαλύψεων. Η εκκωφαντική ανακάλυψη των οστών του Τζανέτου από τον Κανέλλο αναθεωρεί την ιστορία και ανασύρει παλιές αντιπαραθέσεις.

Και στο μεταξύ, η αναζήτηση του θησαυρού με τη συμμετοχή του Γάλλου αρχαιολόγου και του Σπήλιου φέρνει στο φως μια ακόμη απρόσμενη πτυχή της ιστορίας. Στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να ενσωματωθεί στο νέο περιβάλλον, με απρόβλεπτα αποτελέσματα που αναμένουμε να απογειώσουν την πλοκή και να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

h magissaH Μάγισσα ant1 tvH Μαγισσα spoilerH Μάγισσα trailerH Μάγισσα αντ1H Μαγισσα εξελιξειςH Μάγισσα επεισοδιαH Μάγισσα επομενο επεισοδιοH Μάγισσα θεοφανωH Μάγισσα νεα σειραH Μάγισσα τρειλερ