H Μάγισσα – Η Γερακίνα αναπτερώνει το ηθικό του συζύγου της

H Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Έτσι, Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς η Γερακίνα κάνει μια ανακοίνωση που αναπτερώνει το ηθικό του Σπήλιου. Στον πύργο των Γερακάρηδων, αποκαλύπτει κάτι σημαντικό, φέρνοντας ελπίδες σε όλους, και ιδιαίτερα στον Σπήλιο, που νιώθει το ηθικό του να αναπτερώνεται.

H Μάγισσα – Η Γερακίνα αναπτερώνει το ηθικό του συζύγου της

Παράλληλα, η Μεταξία, που είχε στο στόχαστρο την Θεοφανώ, αντιμετωπίζει την επιβεβαίωση των υποψιών της με τον χειρότερο τρόπο. Ο κύρης της, έχοντας κατηγορήσει τη Θεοφανώ, την οδηγεί σε ένταση. Παρόλα αυτά, μετά από σκέψη και με το συμφέρον της ως προτεραιότητα, επιστρέφει στους Λασκαραίους, αγωνιζόμενη για τα νόμιμα δικαιώματά της ως σύζυγος του Μάρκου.

Εν τω μεταξύ, στον πύργο των Λασκαραίων, το κλίμα είναι τεταμένο. Η Δαμιανή ανακαλύπτει την επανασύνδεση της Μεταξίας με τον Τζανή, εξοργίζοντας την, αφού ο γιος της υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασχολούνταν. Η εξέλιξη αυτή ρίχνει περισσότερο φως στις σχέσεις των χαρακτήρων και υπόσχεται αυξημένη ένταση στη συνέχεια της σειράς. Πως θα αντιδράσει η Δαμιανή σε αυτό το θέαμα; Ποιες θα είναι οι κινήσεις της απο εδω και πέρα; Μένει να δούμε την εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά