H Γη της Ελιάς spoiler: Πρόταση γάμου και νέοι έρωτες

H Γη της Ελιάς spoiler: Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 24 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει με ένα διπλό επεισόδιο. Το νέο τρέιλερ της σειράς είναι αποκαλυπτικό και προσφέρει πολλά στοιχεία που προκαλούν ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένων κάποιων σποιλερ που δεν είχαμε γνωρίσει μέχρι την ημέρα που προβλήθηκε το νέο τρέιλερ.

H Γη της Ελιάς spoiler: Πρόταση γάμου και νέοι έρωτες

Στο τρέιλερ, βλέπουμε τη Μαρίνα να χάνει το μωρό της, με αναμενόμενες συνέπειες στην ψυχολογία της. Ο Μάνος, από την πλευρά του, καταρρέει από την κατάσταση αυτή.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης φέρνει μία γυναίκα στη Μάνη και της ζητάει να υιοθετήσει ένα μωρό μέσω ενός συμβολαίου. Παράλληλα, ο δε Κουράκος και η Δήμητρα φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά σε κάτι.

Ακόμη, η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι η κόρη τους είναι ζωντανή, και εκείνος μένει έκπληκτος από αυτήν την είδηση. Εν τω μεταξύ, η Αθηνά καταφέρνει να αναλάβει την προστασία της Φιλιώ, ένα παιδί που έχει περάσει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται μόνο στον κόσμο.

Η ώρα που περίμενε ο Πότης επιτέλους έφθασε, καθώς κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, την Άννα. Ωστόσο, ο Λυκούργος ανακαλύπτει την καραμπίνα της Χάιδως, προκαλώντας υποψίες.

Σε άλλα νέα, ο Χρήστος και η Αφροδίτη φαίνεται ότι πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος φαίνεται να έρχεται κοντά στην Αμαλία.

Στο τέλος, η Μαργαρίτα δέχεται μια επίθεση από μαφιόζους και πέφτει κατά γης αιμόφυρτη. Τέλος, η Αθηνά αναλαμβάνει να βοηθήσει τη μητέρα της, που είχε προβλήματα με τον νόμο καθώς έπαιζε παράνομα χαρτιά και την παίρνει από το τμήμα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

H Γη της Ελιάς megaH Γη της Ελιάς mega tvH Γη της Ελιάς spoilerH Γη Της Ελιάς Γ΄ ΚύκλοςH Γη της Ελιάς εξελίξειςH Γη της Ελιάς επεισόδιαH Γη της Ελιάς κωνσταντινοςH Γη της Ελιάς λυκουργοςH Γη της Ελιάς τρειλερ