H Γη της Ελιάς spoiler: Οργή και θλίψη κατακλύζουν την Αρετή! Ο λόγος;

H Γη της Ελιάς spoiler: Η σειρά ξεκίνησε με μια εκρηκτική πρεμιέρα γεμάτη ανατροπές και αγωνία. Η ζωή της Αρετής βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς η Χάιδω παραδέχθηκε τον φόνο του Βαφέα. Έτσι η σειρά είναι γεμάτη από συνωμοσίες, ένταση και απρόβλεπτες καταστάσεις.

H Γη της Ελιάς spoiler: Οργή και θλίψη κατακλύζουν την Αρετή! Ο λόγος;

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου μας άφησε με πολλά ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν στην επερχόμενη σεζόν. Η κατάσταση στην έπαυλη του Ισίδωρου, όπου η ομηρία διαδραματίζεται, εξελίσσεται σε ένα αληθινό θρίλερ. Η Χάιδω βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς αποκαλύπτεται η αλήθεια για την ταυτότητα του Ορέστη, προκαλώντας ένταση στο περιβάλλον της.

Ο εμπρησμός του σπιτιού της οικογένειας αποτελεί μόνο την αρχή των προβλημάτων της. Η σκοτεινή της παρελθοντική συνάντηση επιστρέφει, καθιστώντας την ανίκητη. Είναι πεπεισμένη ότι οι δράστες της απόπειρας είναι άνθρωποι από το περιβάλλον του Βαφέα. Αντιμετωπίζοντας τον τρόμο, βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η Χάιδω αισθάνεται αναγκασμένη να αντιμετωπίσει την αλήθεια, παρά τον φόβο της. Δεν μπορεί πλέον να αποφύγει τη σύγκρουση με τον Κουράκο, αφού η αποκάλυψη της αλήθειας απαιτείται για να προστατεύσει την οικογένειά της. Οι εφιάλτες και οι τύψεις την βασανίζουν τις νύχτες. Πρέπει να αντιμετωπίσει τον Λυκούργο, τον άνθρωπο που αγαπά, και να του αποκαλύψει τον φόνο του Βαφέα. Ο Λυκούργος αρχικά δυσκολεύεται να δεχθεί την αλήθεια, αλλά στη συνέχεια κατανοεί την ανάγκη της Χάιδως να εξομολογηθεί.

Παράλληλα, η Αρετή βιώνει διάφορες συναισθηματικές κρίσεις. Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη και την είδηση ότι αυτός απέκτησε ένα παιδί με την Ιουλία, η Αρετή αντιμετωπίζει την απώλεια των ελπίδων της για επανασύνδεση. Η οργή ανακατεύεται με τη θλίψη, αναδεικνύοντας την αντίφαση των συναισθημάτων της.

Έτσι η σειρά παραμένει γεμάτη δράση, ένταση και ανατροπές, όπου οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος τους και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

mega tvΗ Γη τη ΕλιάςΗ Γη τη Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξεις