H Γη της Ελιάς Spoiler: O Αλέξης θέλει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο

H Γη της Ελιάς Spoiler: H αγωνία εντείνεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Η Γη της Ελιάς κι αυτό γιατί ο Αλέξης θέλει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο.

H Γη της Ελιάς Spoiler: O Αλέξης θέλει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο

Ο γιος της Μαργαρίτας, ο Αλέξης, στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όχι μόνο δεν έχει συνέλθει από τη τελευταία περιπέτεια με την υγεία του αλλά αντιθέτως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί με τα ψυχολογικά του προβλήματα να είναι εντονότερα. Επιπλέον αρνείται να ακολουθήσει την φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησε ο γιατρός που τον παρακολουθούσε στη ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύονταν για ένα μεγάλο διάστημα.

Η μητέρα του η Μαργαρίτα είναι ανήσυχη από κάποιες αντιδράσεις του γιου της αλλά ο Αλέξης καταφέρνει πάντα να τη καθησυχάζει.

Στη πραγματικότητα βέβαια ο Αλέξης δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά. Απεναντίας εξακολουθεί να ζει με φαντασιώσεις που γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο επικίνδυνες. Συνεχώς βλέπει μπροστά του τη Μυρτάλη. Ο ίδιος θέλει να τη προσεγγίσει ξανά αλλά δεν ξέρει με πιο τρόπο. Θεωρεί το Στέφανο ως μεγάλο εμπόδιο στα πόδια του για να μπορέσει να δει ξανά την αγαπημένη του Μυρτάλη. Και αρχίζει με το άρρωστο μυαλό του να κάνει σχέδια για το πώς θα μπορέσει να βγάλει από τη μέση το Στέφανο Καπερνάρο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

H Γη της ΕλιάςH Γη της Ελιάς spoilerSPOILER