H Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω πηγαίνει να συναντήσει την ερωμένη του συζύγου της

H Γη της Ελιάς spoiler: Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η Χάιδω αφήνει την γη της ελιάς, για να επισκεφτεί την ερωμένη του συζύγου της. Τα πρώτα λεπτά της συνάντησης είναι πολύ αμήχανα. Οι δυο τους στέκονται στην πόρτα, γνωρίζοντας όσα θα ακολουθήσουν.

H Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω πηγαίνει να συναντήσει την ερωμένη του συζύγου της

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χάιδω είχε εντοπίσει στα πράγματα του Πέτρου στοιχεία που πρόδιδαν την παράνομη σχέση του. Φωτογραφίες μιας γυναίκας και μικρά δώρα κρύβονταν στο γραφείο του, το οποίο έγινε γυαλιά – καρφιά.

Η Χάιδω πηγαίνει να συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο την ερωμένη του συζύγου της, στην γη της ελιάς. Μέσα της κάτι έχει σπάσει. Είναι ένα βήμα πριν τα σπάσει όλα ξανά. Το μόνο που ζητάει, είναι απαντήσεις…

Η πόρτα ανοίγει και οι δυο τους κοιτάζονται στα μάτια. Η Ειρήνη της αναφέρει πως την γνωρίζει, κάνοντας τη στιγμή ακόμη πιο αμήχανη. Η Χάιδω μπαίνει μέσα στο σπίτι της, φαρμακωμένη.

Δυστυχώς, οι απαντήσεις που θα πάρει, δε θα είναι αυτές που ψάχνει τόσο καιρό. Παίρνει μεγάλη ταραχή μετά τις αποκαλύψεις για το ανήθικο παρελθόν του και γυρεύει παρηγοριά στον Λυκούργο. Εκείνος, της ανοίγει την αγκαλιά του, παρόλο που η Μέλπω συνεχίζει να τον πολιορκεί απροκάλυπτα. Οι δυο τους έρχονται πάρα πολύ κοντά.

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη τολμά να εμπιστευτεί τον Δημήτρη και του εκμυστηρεύεται την αγωνία της για το ποιος μπορεί να είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Ισίδωρος από την άλλη, προειδοποιεί τον Λυκούργο να δώσει ένα τέλος σε αυτή την αγωγή, γιατί αλλιώς η σύγκρουσή τους θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

H Γη της ΕλιάςH Γη της Ελιάς megaH Γη της Ελιάς spoilerH Γη της Ελιάς επεισόδια