H Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα και Θεοδώρα το βάζουν στα πόδια

H Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια, η Μαργαρίτα και η Θεοδώρα θα βρεθούν αντιμέτωπες με μια επικίνδυνη κατάσταση που θα τις αναγκάσει να εγκαταλείψουν τη Μάνη προκειμένου να προστατευθούν από απειλές. Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από άγνωστους, βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση.

H Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα και Θεοδώρα το βάζουν στα πόδια

Καθώς αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο υπεύθυνος για την επίθεση, δέχεται μια επίσκεψη που θα φωτίσει το μυστήριο και θα της παράσχει απαντήσεις στα ερωτήματά της.Παράλληλα, η Θεοδώρα γίνεται επίσης θύμα ξυλοδαρμού και αποφασίζει να πάει αμέσως με τον Λυκούργο στο τμήμα αστυνομίας για να καταγγείλει την επίθεση.

Όταν η Μαργαρίτα μαθαίνει για τον δεύτερο ξυλοδαρμό, τρομάζει και λέει στη Θεοδώρα ότι ήρθε η στιγμή να φύγουν από τη Μάνη για το καλό τους και για να αισθανθούν πιο ασφαλείς. Το ερώτημα που παραμένει είναι πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Θα αποφασίσουν να φύγουν οριστικά από τη Μάνη ή θα αποφασίσουν να αποχωρήσουν για λίγο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις απειλές πιο αποτελεσματικά;

Η αιφνίδια επίσκεψη που δέχεται η Μαργαρίτα φαίνεται να φέρνει στο φως μυστικά και απαντήσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Ταυτόχρονα, η επίθεση στη Θεοδώρα εξαναγκάζει τις δύο γυναίκες να αποφασίσουν αν είναι καιρός να αφήσουν πίσω τους τον τόπο που αγαπούν ή αν θα αντιμετωπίσουν τις απειλές.Η αγωνία αυξάνεται καθώς οι δύο φίλες πρέπει να αποφασίσουν αν θα εγκαταλείψουν τη Μάνη για πάντα ή αν θα επιχειρήσουν να αντιμετωπίσουν τις απειλές που τις περικυκλώνουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ