H Γη της Ελιάς – Λυγίζουν στο άκουσμα του βιασμού της Αριάδνης

H Γη της Ελιάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε εξελίξεις που θα προκαλέσουν έντονα συναισθηματικά και δραματικά γεγονότα, ιδιαίτερα όσον αφορά την Αριάδνη, την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη, καθώς και τον πρώην της, τον Στράτο.

H Γη της Ελιάς – Λυγίζουν στο άκουσμα του βιασμού της Αριάδνης

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ προαναφέρεται ότι η νεαρή κοπέλα, Αριάδνη, έχει αναπτύξει στενή σχέση με τον πατέρα της, αλλά δυστυχώς διατηρεί αποστάσεις από τη μητέρα της, Ιουλία. Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στο ζευγάρι των Ιουλίας και του Στάθη. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Στάθης αποφασίζει να πείσει την Αριάδνη να επιστρέψει μαζί του στη Μάνη, όπου ζουν, και να παρουσιαστεί ως η κόρη ενός φίλου του από την στρατιωτική του θητεία.

Έτσι, οι δυο τους επιστρέφουν στη Μάνη, ενώ παρουσιάζονται ως πατέρας και κόρη. Καθώς περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, γίνονται ακόμα πιο στενοί. Ταυτόχρονα, η Ιουλία ενημερώνεται από έναν ντετέκτιβ για το παρελθόν της Αριάδνης. Μαθαίνει ότι η Αριάδνη είχε σχέση με έναν άνδρα με το όνομα Στράτος, ο οποίος την κακοποιούσε και την βίαζε. Αμέσως μετά, μοιράζεται αυτή την πληροφορία με τον Στάθη.

Παράλληλα, ο Στράτος μαθαίνει ότι η Αριάδνη βρίσκεται στη Μάνη με έναν άγνωστο άντρα, και αποφασίζει να την αναζητήσει. Αυτή η αναζήτηση του Στράτου θα έχει ανατρεπτικές εξελίξεις και θα επηρεάσει το μέλλον των χαρακτήρων, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ