H Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Φίλιππος και η κόρη του! Τι θα γίνει;

H Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η τραγωδία χτυπά την πόρτα της Βασιλικής και της Χάιδως. Ο Φίλιππος και το μωρό εμπλέκονται σε ένα φοβερό ατύχημα και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή. Ο πόλεμος που έχει ανοίξει η Αρετή στον Στάθη επηρεάζει πολύ τη Βασιλική, που νιώθει ότι έχει απομακρυνθεί εντελώς από τη μητέρα της. Δεν μπορεί πλέον να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της, ενώ ο Φίλιππος τη στηρίζει ψυχολογικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

H Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Φίλιππος και η κόρη του! Τι θα γίνει;

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος προσπαθεί να πλησιάσει με φιλικό τρόπο τον Αλέξη. Υπάρχει όμως κάτι στη συμπεριφορά του που του φαίνεται περίεργο και τον ξενίζει.

Παρόλα αυτά, σύντομα οι δύο νέοι πηγαίνουν για ψάρεμα. Εκεί ο Φίλιππος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω. Την ίδια στιγμή η Εύα, τρελά ερωτευμένη με τον Στάθη, δείχνει πρόθυμη να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη και το συζητάει με τον αδελφό της.

Η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει και οι δύο πλευρές προβάρουν τις θέσεις τους. Στο μεταξύ, όταν η Ελένη ομολογεί στον Στέφανο ότι η μητέρα του της φέρθηκε πολύ άσχημα, εκείνος την αμφισβητεί. Η κοπέλα πληγώνεται και θυμώνει. Αδυνατεί να συνεχίσει να είναι με έναν άντρα που δεν την εμπιστεύεται αλλά υπακούει… τυφλά τη μητέρα του και του ζητά να χωρίσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisH Γη της ΕλιάςH Γη της Ελιάς εξελίξεις