H Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Βαριά ήττα στο δικαστήριο και ο προβληματισμός!

H Γη της Ελιάς επεισόδια: Για πρώτη φορά ο Στέφανος αρχίζει να προβληματίζεται σε σχέση με τη μητέρα του και την υπερβολική αδυναμία που της δείχνει. Συνειδητοποιεί μάλιστα πως ο πατέρας του υπήρξε, προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη. Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του.

H Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Βαριά ήττα στο δικαστήριο και ο προβληματισμός!

Σύντομα η Ελένη αρχίζει συνεδρίες με τον Αλέξη, για να εξωτερικεύσει όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν, χωρίς να φαντάζεται πόσο επικίνδυνος είναι ο νεαρός. Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να μην τον αντιμετωπίζει πια εχθρικά. Ο Κουράκος, από την άλλη, μαθαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης και έτσι η Ιουλία προχωρά σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσει αν έχει κάποιο πρόβλημα. Ο Φίλιππος αποφασίζει να αγοράσει το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα, γεγονός που την ανακουφίζει, αλλά παράλληλα την απογοητεύει, καθώς γκρεμίζονται όλα της τα όνειρα.

Τελικά η Αρετή κερδίζει την αγωγή και αφήνει τον Στάθη σχεδόν στον δρόμο… Δίπλα στον πατέρα της στέκεται πάντα η Βασιλική, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με τον ιδιότροπο χαρακτήρα της. Η Αρετή βέβαια δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι προκαλεί στους άλλους. Μετά τη βαριά ήττα που υπέστη, ο Στάθης αισθάνεται την αδικία να τον πνίγει. Τόσα χρόνια εργάστηκε σκληρά και ποτέ δεν πίστευε ότι κάποτε θα έμενε στον άσο και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας των παιδιών του.

Η οικογένειά του έχει διαλυθεί και έτσι βρίσκει παρηγοριά στην κόρη του, τη Βασιλική, που του στάθηκε από την αρχή. Σιγά σιγά καταλαβαίνει ότι πρέπει να ξεχάσει εντελώς την έχθρα του παρελθόντος και ότι ήρθε η ώρα να αποδεχτεί τον Φίλιππο. Εξάλλου όλα δείχνουν πως τον Στέφανο τον έχασε, συνεπώς ο άντρας της κόρης του θα είναι στο εξής ο γιος του. Ο Στάθης, η Βασιλική και ο Φίλιππος αγκαλιάζονται συγκινημένοι, σε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaH Γη της ΕλιάςH Γη της Ελιάς επεισόδια