Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο λόγος που θα πλακωθούν Μαργαρίτα – Στάθης και η νίκη του Αλέξη!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ένας μεγάλος καυγάς αναμένεται να ξεσπάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ανάμεσα στην Μαργαρίτα και τον Στάθη. Για ποιον λόγο όμως θα πλακωθούν οι δυο πρωταγωνιστές; Από την άλλη, τα τερτίπια της Μυρτάλης μπορεί να έχουν απομακρύνει τους πάντες από κοντά της, ο Αλέξης, όμως, παραμένει… πιστός στο πλάι της. Της δείχνει διαρκώς πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της και κάνει τα πάντα, για να την βλέπει ευτυχισμένη.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο λόγος που θα πλακωθούν Μαργαρίτα – Στάθης και η νίκη του Αλέξη!

Τώρα, όλα ξεκινούν -πάλι- από την Αρετή και τους ελαιώνες της. Η Μαργαρίτα θα κληθεί να κάνει κάποιες εργασίες για τις οποίες θα ενημερώσει τον Δημοσθένη και εκείνος θα την βοηθήσει χρηματοδοτώντας την. Όταν ξεκινήσουν αυτές οι δουλειές, οι εντάσεις που θα έρθουν μετέπειτα, θα ταράξουν αρκετά τις ισορροπίες των ηρώων. Όταν λέει στον Στάθη όμως ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις εκείνος γίνεται έξαλλος μαζί της.

Στο άλο μας θέμα, ολοι γυρίζουν την πλάτη τους στη νεαρή πρωταγωνίστρια. Εκείνη γίνεται αυταρχική, πετάει έξω από την επιχείρηση τον θείο της και τσακώνεται με την καλύτερή της φίλη και κουμπάρα! Η Μυρτάλη είναι μια… άλλη και ο Χρήστος αρχίζει να αναθεωρεί για τη σχέση τους, επίσης. Όσο οι μέρες περνούν, η απόσταση μεγαλώνει για το ζευγάρι. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Αλέξη να πλησιάσει ξανά την αγαπημένη του, ζητώντας μια ευκαιρία. Η Μυρτάλη βλέπει πως μόνο ο Αλέξης την αγαπάει για αυτό που είναι κι έτσι, ένα βράδυ, παραδίνεται ξανά στην αγκαλιά του, στην γη της ελιάς. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER

Το πάθος τους φουντώνει. Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς βλέπει πως η Μυρτάλη δε θα αργήσει να γίνει δική του… Βέβαια, όλοι θα πάνε κόντρα σε αυτή τη σχέση, γεγονός που θα επηρεάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του Αλέξη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvSPOILERspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερ