Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος: Ο Φώτης αποκαλύπτει την αλήθεια στην Μαρίνα

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος: Η Κάτια οδηγείται στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε και η Μαρίνα αναλαμβάνει την υπεράσπισή της.

Από την άλλη, ο Νίκος, ένας μυστηριώδης άντρας, προσπαθεί να σκοτώσει τον Φώτη στο νοσοκομείο, ενώ η Μάρθα δίνει εντολή να δολοφονήσουν την Κάτια.

Όταν ο Φώτης συνέρχεται, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην κόρη του…

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος: Ο Φώτης αποκαλύπτει την αλήθεια στην Μαρίνα

Η Κάτια, θέλοντας να προστατεύσει τη Μαρίνα, λέει ψέματα στην Αστυνομία πως εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη και οδηγείται στο κρατητήριο.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο σοκαρισμένη μετά την πράξη της, ενώ η κατάσταση της υγείας του Φώτη παραμένει κρίσιμη.

Από την άλλη, η Μάρθα και ο Αντρέας προσπαθούν να βρουν τη Ρένα, η οποία δεν πήγε ποτέ στην εκκλησία για τον γάμο της, και φοβούνται για τα χειρότερα. Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος

Ταυτόχρονα, ένας μυστηριώδης άντρας από το παρελθόν της Κάτιας, ο Νίκος, παρακολουθεί κρυφά τις εξελίξεις και φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο με εκείνη όσο και με τον Φώτη.

Συγκεκριμένα, ο άντρας διατηρούσε δεσμό στην εφηβεία του με την Κάτια, αλλά στη συνέχεια εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν καθώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Φώτη…

Οι ώρες περνούν και η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως πυροβόλησε τον τελευταίο.

Οι τύψεις πνίγουν την κοπέλα, η οποία αποχαιρετά τη Μελίτη και στη συνέχεια πηγαίνει μαζί με τον Μιχάλη στην Αστυνομία για να παραδοθεί.

Φτάνοντας, όμως, εκεί, την ενημερώνουν πως η Κάτια Μακρή παραδέχθηκε πως εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη και βρίσκεται ήδη υπό κράτηση. Η κοπέλα τότε ξαφνιάζεται καθώς η σχέση της με την Κάτια δεν θα είναι ποτέ πια ίδια. Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος

Έτσι, λοιπόν, η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα.

Η Μαρίνα, είναι πεπεισμένη πως ο Φώτης είναι ο πατέρας της και αρχίζει να υποπτεύεται ποια είναι π μητέρα της.

Την επόμενη μέρα η κοπέλα αναλαμβάνει ως δικηγόρος την υπεράσπιση της Κάτιας και κάνει ό,τι μπορεί για να αφεθεί ελεύθερη.

Μάλιστα, οι συναντήσεις που έχουν οι δύο γυναίκες είναι έντονα φορτισμένες.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος μαθαίνει πού νοσηλεύεται ο Φώτης και πάει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε. Δηλαδή να τον σκοτώσει!

Από την άλλη, η Έλλη προσπαθεί να διαχειριστεί τη σύλληψη της Κάτιας και ξεσπάει κατά της Μαρίνας καθώς θεωρεί πως εκείνη ευθύνεται για όλα όσα συμβαίνουν. Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν πρόκειται να πληρώσει την εγγύηση για την αποφυλάκιση της γυναίκας.

Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα χάνει τη δουλειά της εξαιτίας της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε απόγνωση.

Παράλληλα, η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς.Έτσι, ξεκινά την έρευνα και μαθαίνει από ποιο Ίδρυμα έγινε π υιοθεσία της.

Την ίδια στιγμή, η Κάτια περνάει δύσκολες στιγμές καθώς αντιμετωπίζει το μίσος των συγκρατούμενών της…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΓυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Αντ1Γυναίκα χωρίς όνομα Β' ΚύκλοςΓυναίκα χωρίς όνομα ΕπεισόδιαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Επόμενα ΕπεισόδιαΓυναίκα Χωρίς Όνομα νεα επεισοδια