Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 316

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 316 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια του Δευτέρου Κύκλου της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα του Αντ1 …

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 316

Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη.

Εκείνη απ’ τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα απ’ τον Αργύρη.

Ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Έλλης. Η πληροφορία ότι ο Ντετέκτιβ γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Η Μαρίνα είναι απελπισμένη.

Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμμιά παρηγοριά δεν μπορεί να απαλύνει τη σκέψη της ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της.

Προβολή επεισοδίου: 25/03/20

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 317, 318, 319, 320, 321

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα 25/3/20Γυναίκα χωρίς όνομα Β' ΚύκλοςΓυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 316