Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 269

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 269 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια του Δευτέρου Κύκλου της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα του Αντ1 …

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 269 – 20/01/20

Ενώ ο Νίκος συλλαμβάνεται, ο Αργύρης με την αναπάντεχη εξαφάνισή του, κάνει το περιβάλλον του και κυρίως την Κάτια να ανησυχούν.

Η Μαρίνα προσπαθεί να είναι δίπλα στον Μιχάλη, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του, ενώ η Ιωάννα φεύγει μόνιμα εκτός Αθηνών σε μια προσπάθεια να ξεχάσει τα τελευταία τραγικά γεγονότα.

Η Κάτια μιλάει ανοιχτά στη Μάρθα και οι δύο γυναίκες έχουν άλλη μία σύγκρουση, εν αγνοία της Μαρίνας που θεωρεί πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Η Μάρθα εξακολουθεί να κινείται παρασκηνιακά, εξασφαλίζοντας στον Νίκο έναν από τους καλύτερους δικηγόρους.

Ο Χατζής αρχίζει να κάνει δύσκολη της ζωή της Μαρίνας στην εταιρία, ενώ προχωράει το σχέδιό του να απομακρύνει την Μαρίνα από τον Μιχάλη οριστικά.

Προβολή επεισοδίου: 20/01/20

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 270, 271, 272, 273, 274

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα 20/01/20Γυναίκα Χωρίς Όνομα 269Γυναίκα χωρίς όνομα Β' ΚύκλοςΓυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 269Γυναίκα χωρίς όνομα ΕπεισόδιαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Επόμενα Επεισόδια