Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 253

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 253 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια του Δευτέρου Κύκλου της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα του Αντ1 …

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 253

Η Μαρίνα αρνείται να δεχτεί ότι η Μάρθα έχει παίξει διπλό παιχνίδι σε βάρος της.

Ωστόσο η αμφιβολία φωλιάζει μέσα της και με έμμεσο τρόπο προσπαθεί να καταλάβει αν όντως η Μάρθα έχει ανακατευτεί στην εξαφάνιση της Κάτιας ή αν πρόκειται για παρεξήγηση.

Ο Κωστής προσπαθεί να προετοιμάσει την Κλειώ για την ενοχή του πατέρα της.

Η Σοφία θεωρεί πως δίκαια ο Δημήτρης της πήρε το παιδί και ο φόβος πως θα της αφαιρεθεί οριστικά από το δικαστήριο η επιμέλειά του, την οδηγεί στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Έλλη θέλει οπωσδήποτε να εκδικηθεί τον Χατζή για το παιχνίδι που της έπαιξε και μαζί με τον Δημήτρη σκέφτονται πώς μπορούν να τον πετάξουν από την εταιρία.

Η Κάτια περνάει και πάλι ώρες τρόμου στα χέρια του Νίκου που την έχει οδηγήσει σε μια ερημιά και η όλη συμπεριφορά του δείχνει πως είναι αποφασισμένος να την σκοτώσει.

Η Κλειώ ενημερώνεται σοκαρισμένη από τον αστυνόμο πως η γυναίκα που ήταν με τον πατέρα της δε λέγεται Ελένη, όπως της είχε πει, αλλά Κάτια Μακρή.

Προβολή επεισοδίου: 13/12/19

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 254, 255, 256, 257, 258

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα 13/12/19Γυναίκα Χωρίς Όνομα 253Γυναίκα χωρίς όνομα Β' ΚύκλοςΓυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 253Γυναίκα χωρίς όνομα ΕπεισόδιαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Επόμενα Επεισόδια