Γυναίκα χωρίς όνομα Spoiler: Η Μάρθα ΄χάνει τα λογικά της

Γυναίκα χωρίς όνομα Spoiler: H Μάρθα έχει κάνει τα πάντα για να βγάλει από τη μέση την Κάτια προκειμένου να είναι εκείνη η μία και μοναδική μάνα της Μαρίνας. Το γεγονός ότι τα εμπόδια που βάζει κάνουν τη σχέση των δυο γυναικών ακόμη δυνατότερη, αλλά και η αποκάλυψη των παρασκηνιακών της πράξεων, την κάνουν να χάσει τα λογικά της.

Γυναίκα χωρίς όνομα Spoiler: Η Μάρθα ΄χάνει τα λογικά της

Ο Φώτης είναι εκείνος που επέμενε και επιμένει ότι η Μάρθα δεν παίζει καθαρό παιχνίδι. Είναι σίγουρος ότι εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Νίκο, παρά το καλό πρόσωπο που προσπαθεί να δείξει. Και η Κάτια, όμως, έχει καταλάβει τις προθέσεις της και δεν την εμπιστεύεται καθόλου.

Γι’ αυτό και προσπαθεί με τον τρόπο της να πει στη Μαρίνα να μην πιστεύει τυφλά ό,τι της λέει. Εκείνη όμως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η γυναίκα που τη βοήθησε όσο κανείς άλλος στον κόσμο τής έχει κάνει τόσο κακό.

Οσο όμως και αν η Μάρθα προσπαθεί να καλύψει τα σημάδια της ενοχής της, θα φτάσει η στιγμή που θα χάσει τον έλεγχο και θα προδοθεί και όλες οι παρασκηνιακές της κινήσεις και τα σατανικά της σχέδια θα βγουν στο φως.

Η ίδια είχε πείσει τον εαυτό της ότι κάνει τα πάντα για να σώσει την κόρη της από αυτή τη γυναίκα που δεν αξίζει να λέγεται μάνα της. Το γεγονός ότι η Μαρίνα έχει συγχωρήσει την Κάτια, της έχει ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της και την καρδιά της είναι για εκείνη μαχαιριά κατάστηθα. Γυναίκα χωρίς όνομα Spoiler

Γι’ αυτό και δεν αντέχει στη σκέψη ότι η Κάτια μπορεί να απολαμβάνει όλη αυτήν την αγάπη. «Οχι. Δεν της αξίζει. Εγώ δικαιούμαι να είμαι μάνα της. Μόνο εγώ», γράφει στο ημερολόγιό της. Κάθε σχέδιο εξόντωσης της εχθρού της δεν έχει βρει τον στόχο του. Η Κάτια έχει γύρω της ένα περιβάλλον που την προστατεύει και μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ εκείνη έχει μπει στο περιθώριο και με μόνο καχύποπτα βλέμματα να την κοιτούν. Ακόμη και η Μαρίνα πια δεν είναι σίγουρη για εκείνη.

Αυτό τη σκοτώνει περισσότερο απ’ όλα. Στο μυαλό της είναι όλα εντελώς διαστρεβλωμένα. Το δίκιο, η αγάπη της για τη νέα κόρη που της έφερε η ζωή, η πεποίθηση ότι λειτουργεί με μητρική στοργή είναι η αλήθεια της.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΓυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα χωρίς όνομα Spoiler