Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Νέα Πρόσωπα στην σειρά

Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Η Μαρία Γεωργιάδου συνεχίζει να πλέκει με μαεστρία την ιστορία της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» ετοιμάζοντας μεγάλες εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μας, στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να ενταχθούν στη σειρά δύο νέα πρόσωπα. Ο λόγος για την ίδια, ηθοποιό – σεναριογράφο, που θα υποδυθεί την Αλίκη Θεοδώρου, αλλά και τον Νίκο Ψαρρά, που θα τον δούμε στον ρόλο του Μηνά Ηλιάδη.

Νίκος Ψαρράς

Πρόκειται για έναν γοητευτικό άνδρα από το παρελθόν της Μάρθας, που έρχεται ξανά στη ζωή της με την προοπτική να επενδύσει στην εταιρεία του Δημήτρη Μακρή που καταρρέει. Ο Μηνάς στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τη Μάρθα.Όταν λοιπόν οι δυο τους συναντιούνται ξανά, εκείνος αφήνει την πιθανότητα μιας επανασύνδεσης. Την ίδια στιγμή, γνωρίζοντας την Κάτια, δείχνει πως δεν του είναι αδιάφορη.

Ένα παιχνίδι γοητείας ξεκινά ανάμεσα στους τρεις τους, με τον Μηνά να ενορχηστρώνει και να κατευθύνει τις κινήσεις τους. Τι κρύβει ο ίδιος Ποιο είναι το μυστικό που τον δένει με τη Μάρθα; Τα αισθήματά του απέναντι στην Κάτια είναι ειλικρινή; Υπάρχει περιθώριο για αληθινό έρωτα, όταν κυβερνά το συμφέρον; Κανείς δεν γνωρίζει τις βαθύτερες προθέσεις των άλλων… Οι σχέσεις προχωρούν επικίνδυνα, μέχρι που ο Μηνάς προκαλεί μια απρόβλεπτη ανατροπή… Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Μαρία Γεωργιάδου

Πρόκειται για τη βιολογική μητέρα της Ελλης. Είναι μια γυναίκα που τη βασανίζει ένα ψυχικό νόσημα το οποίο την οδήγησε στην απόφαση να αφήσει τη νεογέννητη κόρη της, την Ελλη, καθώς φοβήθηκε μην της κάνει κακό. Η Αλίκη μπαινοβγαίνει σε κλινικές όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να ελέγξει τη συμπεριφορά της. Ο έξω κόσμος την τρομάζει, δεν έμαθε να επιβιώνει σ’ αυτόν, δεν συνήθισε ποτέ. Η Αλίκη είναι ευαίσθητη από φύση και ασταθής.

Κοντά στον Δημήτρη, και με την απορριπτική συμπεριφορά του, έχασε εντελώς το παιχνίδι με τη λογική. Έτσι, αποτραβιέται απ’ όλα, ακόμα κι από το παιδί της, που αγαπάει όσο τίποτα. Μία σύμπτωση, όμως, θα φέρει τη μάνα και την κόρη ξανά κοντά. Το ερώτημα είναι αν μπορεί η σχέση τους να κερδηθεί έπειτα από τόσα χρόνια απουσίας, αν η αγάπη που οφείλουν η μία στην άλλη μπορεί, έστω και αργά, να δοθεί, αλλά και αν η Ελλη έχει κληρονομήσει τη δική της ασθένεια… Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

nea prosopaΓυναίκα χωρίς όνομαΜαρία ΓεωργιάδουΝίκος Ψαρράς