Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα βάζει τέλος στην ζωή της

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα μαθαίνει τα πάντα για τη γυναίκα που είχε σαν μάνα της και δεν μπορεί να τη συγχωρήσει. Η Μάρθα δεν αντέξει την κατακραυγή όλων και παίρνει την πιο τραγική απόφαση.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα βάζει τέλος στην ζωή της

Η Μαρίνα καταλάβει με τον χειρότερο τρόπο το παιχνίδι που παίζει η Μάρθα τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της. Μόλις ακούει το ηχογραφημένο υλικό, όπου η Μάρθα κανονίζει με τον Νίκο να βγάλουν από τη μέση την Κάτια, σοκάρεται και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. «Δεν το πιστεύω… Η Μάρθα;», μονολογεί και είναι μισολιπόθυμη. Η Μάρθα -ανήξερη ακόμα- συνεχίζει το θέατρο και τις ραδιουργίες πίσω από την πλάτη των υπολοίπων. Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους όλα όσα έμαθε για τη Μάρθα. «Είχατε δίκιο κι εγώ τόσο καιρό δεν σας άκουγα. Εκείνη τα έκανε όλα», τους λέει και πάει διαλυμένη να την αντιμετωπίσει. Γυναίκα χωρίς όνομα

Όταν τη συναντά της ανακοινώνει ότι ξέρει την αλήθεια για ότι κάνει τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της. «Μαρίνα μου εγώ… », πάει να δικαιολογηθεί η Μάρθα. «Σταμάτα πια. Δεν αντέχω άλλο τα ψέματά σου. Πώς μπόρεσες; Ήξερες ποια είναι η μάνα μου από την αρχή και δεν είπες τίποτα. Εξαιτίας σου έγιναν όλα», της φωνάζει. Η Μάρθα προσπαθεί να την πείσει πως ήθελε μόνο να την προστατεύσει, αλλά η Μαρίνα δεν την πιστεύει πια. «Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ γι’ αυτό που έκανες. Ποτέ, τ’ ακούς;», είναι τα λόγια της.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα χωρίς όνομα εξλίξειςΓυναίκα Χωρίς Όνομα Επόμενα Επεισόδια