Γυναίκα Χωρίς Όνομα Εξελίξεις: Ο Νίκος απειλεί τη Μάρθα

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Εξελίξεις: Ο αστυνόμος πιέζει ακόμα πιο πολύ τη Μάρθα και της ζητάει τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της «αληθινής» Νάντιας Πετρίδου.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Εξελίξεις: Ο Νίκος απειλεί τη Μάρθα

Στη συνέχεια, π Μαρίνα και ο Φώτης ψάχνουν παντού να βρουν τη Διονυσία που έχει εξαφανιστεί. Λίγο μετά, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους και τους ανακοινώνει πως αποφάσισε να μην καταθέσει εναντίον του Νίκου.

Τότε, πατέρας και κόρη σοκάρονται, καθώς χωρίς τη μαρτυρία της βρίσκονται ξανά στο μηδέν. Από την άλλη, ο Αργύρης νιώθει πως όλη η ιστορία με τον χαμένο του γιο είναι κάποια κομπίνα.Όμως η Κάτια τον ενθαρρύνει να γνωρίσει τον νεαρό. Γυναίκα Χωρίς Όνομα Εξελίξεις

Την επόμενη μέρα, η γυναίκα συναντάει τον Γιάννη κρυφά από τον Αργύρη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η ίδια πείθεται πως είναι ο γιος του και του υπόσχεται να τους φέρει κοντά. Παράλληλα, ο Νίκος επικοινωνεί με τη Μάρθα και την απειλεί πως, αν δεν σκοτώσει τη Διονυσία, θα αποκαλύψει στη Μαρίνα τη συνεργασία τους.

Οι μέρες περνούν και ο αστυνόμος επιμένει να ψάχνει για την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και τη σχέση που έχει με την Κάτια. Εν τω μεταξύ, η Έλλη είναι ξανά ευτυχισμένη έπειτα από καιρό, αφού φαίνεται να τα ξαναβρίσκει με τον Άρη.

Λίγο αργότερα, η Κάτια επιστρέφει στο σπίτι και πείθει τον Αργύρη να συναντήσει τον Γιάννη. Ωστόσο, εκείνος το κάνει μόνο και μόνο για να της αποδείξει πως κάνει λάθος με την περίπτωση του νεαρού…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΓυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Εξελίξεις