Γυναίκα Χωρίς Όνομα εξελίξεις: Ο Χατζής και τα σχέδια του …

Γυναίκα Χωρίς Όνομα εξελίξεις: Ο Χατζής είναι ένας άνθρωπος ισχυρός, δίχως ιδιαίτερες ευαισθησίες, που δεν λογαριάζει τίποτα προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του. Ο ίδιος, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, από τότε που έμαθε πως η Έλλη είναι έγκυος στο παιδί του έδωσε εντολή να της επιτεθούν προκειμένου να τραυματίσουν σοβαρά τόσο εκείνη όσο και το έμβρυο.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα εξελίξεις: Ο Χατζής και τα σχέδια του …

Παρόλο που η κοπέλα αποφάσισε να φύγει μακριά προκειμένου να φέρει με ασφάλεια το παιδί Hr της στον κόσμο, εκείνος έχει πεισμώσει και θέλει να βλάψει την οικογένεια. Συγκεκριμένα, ο Χατζής έχει βάλει στόχο να απαγάγει την κόρη της Έλλης, τη μικρή Κατερίνα!

Έτσι, ο άντρας ζητάει από τον Αντρέα να αναλάβει την οργάνωση της απαγωγής και να αρπάξει και το μικρό κοριτσάκι. Εκείνος αρχικά σοκάρεται, όμως στη συνέχεια σκέφτεται πως αν δεχθεί θα ξέρει ακριβώς τα σχέδιά του και μπορεί με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει το κοριτσάκι.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Χατζής αλλάζει τα σχέδιά του. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει στον Αντρέα πως προσέλαβε έναν επαγγελματία για να προχωρήσει στην απαγωγή της μικρής Κατερίνας.

Ο Αντρέας αισθάνεται πλέον εγκλωβισμένος, ενώ παράλληλα δέχεται πιέσεις και από τους δύο άντρες προκειμένου να τελειώσουν σύντομα την αποστολή! Την επόμενη μέρα ο Χατζής δίνει εντολή στον Αντρέα να παρακολουθεί τη μικρή λίγο πριν από την απαγωγή της.

Ο τελευταίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρει πώς πρέπει να πράξει, ενώ ο επιχειρηματίας ανυπομονεί να πάρει στα χέρια του το κοριτσάκι, καθώς έτσι θα συνεχίσει το δεύτερο μέρος του σατανικού του σχεδίου…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΓυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Εξελίξεις