Γυναίκα Χωρίς Όνομα εξελίξεις 20-21-22-23-24/1: Ο Νίκος Δραπετεύει …

Γυναίκα Χωρίς Όνομα εξελίξεις 20-21-22-23-24/1: Η Μάρθα προσλαμβάνει έναν από τους καλύτερους δικηγόρους για να αναλάβει την υπόθεση του Νίκου. Παράλληλα, η Μαρίνα αγωνιά μήπως εκείνος αποκαλύψει το μυστικό της και βρεθεί ξανά στη φυλακή. Μέρες μετά, η Μάρθα βοηθάει τον Νίκο, ο οποίος το σκάει και η είδηση αυτή σκορπίζει τον τρόμο…

Γυναίκα Χωρίς Όνομα εξελίξεις 20-21-22-23-24/1: Ο Νίκος Δραπετεύει …

Μετά την καταγγελία του Κωστή, η Αστυνομία φτάνει στο σπίτι της Κλειώς και συλλαμβάνει τον Νίκο. Το γεγονός αυτό γονατίζει την κοπέλα, η οποία δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Κωστή για αυτό που έκανε. Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως κατέδωσε τον πατέρα της για να την προστατεύσει, η Κλειώ αισθάνεται προδομένη και του ζητάει να χωρίσουν.

Στο μεταξύ, η εξαφάνιση του Αργύρη προκαλεί αναστάτωση και ανησυχία στο περιβάλλον του και κυρίως στην Κάτια. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του Μιχάλη, ο οποίος δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ιωάννα, η οποία στην προσπάθειά της να ξεχάσει αυτό το τραγικό γεγονός φεύγει μόνιμα από την Αθήνα. Παράλληλα, η Κάτια μιλάει ανοιχτά στη Μάρθα και οι δύο γυναίκες έχουν άλλη μία μεγάλη σύγκρουση, εν αγνοία της Μαρίνας, η οποία θεωρεί πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Εν τω μεταξύ, ο Χατζής αρχίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή της Μαρίνας στην εταιρεία και προχωράει το σχέδιό του να την απομακρύνει από τον Μιχάλη για πάντα.

Η Μάρθα, θέλοντας να απαλλαγεί από την Κάτια και φοβούμενη μήπως αποκαλυφθεί η ανάμειξή της στην εξαφάνιση, βάζει μπροστά το σχέδιό της. Έτσι, επικοινωνεί κρυφά με τον Νίκο και τον ενημερώνει πως έχει προσλάβει έναν από τους καλύτερους δικηγόρους. Πλέον, η μοναδική σωτηρία του άντρα είναι η Μάρθα. Την επόμενη μέρα, ο αστυνόμος, προσπαθώντας να βρει την αλήθεια για την απαγωγή της Κάτιας, τη φέρνει επίτηδες αντιμέτωπη στο τμήμα με τον Νίκο. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα μαθαίνει πως ένας εξαιρετικά επιτυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου. Η ίδια, τότε, απορεί και αναρωτιέται πώς συνέβη αυτό.

Εν τω μεταξύ, η Σοφία αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιό της για να πάρει το παιδί από τον Δημήτρη. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί από τον Νίκο η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας μεγαλώνει, καθώς εκείνος την κρατάει στο χέρι. Το γεγονός αυτό τρομοκρατεί την κοπέλα και η Κάτια θέλοντας να την προστατεύσει αποφασίζει να επισκεφθεί τον δικηγόρο του Νίκου. Όταν, όμως, αποχωρεί από το γραφείο του άντρα, η γυναίκα αναγκάζεται να μετακομίσει στην έπαυλη με την Έλλη και τα παιδιά.

Η Μαρίνα συναντάει τον Μιχάλη και του εξομολογείται το σχέδιό της σε περίπτωση που ο Νίκος αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Παράλληλα,μετά την αποχώρηση της Κάτιας από το σπίτι, η Μάρθα αισθάνεται ότι η σχέση της με τη Μαρίνα αναθερμαίνεται. Μάλιστα, η ίδια τηλεφωνεί στον Νίκο και του ζητάει να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην αποκαλύψει το μυστικό της Μαρίνας. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής καλείται να καταθέσει στην Αστυνομία για τη σχέση της Κάτιας με τη Νάντια Πετρίδου, ενώ η Μαρίνα πηγαίνει να επισκεφθεί τον Νίκο στη φυλακή. Γυναίκα Χωρίς Όνομα εξελίξεις 20-21-22-23-24/1

Όμως ένας ξαφνικός τραυματισμός του άντρα αλλάζει τα δεδομένα. Η κατάσταση της υγείας του Νίκου είναι σοβαρή και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από την άλλη, η Κάτια αρχίζει να σκέφτεται τη ζωή της με τον Αργύρη και τον πιέζει να της ανοιχτεί και να της μιλήσει για το παρελθόν του. Ενώ οι ώρες περνούν, ο Νίκος συνέρχεται και ο αστυνόμος ανυπομονεί να του πάρει κατάθεση.

Τότε, η Μαρίνα αγωνιά για το τι θα πει ο άντρας, καθώς ο κίνδυνος να ξαναμπεί στη φυλακή είναι ορατός. Στο πλευρό της κοπέλας στέκεται και π Κάτια. Ωστόσο, η Μάρθα με τα σατανικά της σχέδια βοηθάει τον Νίκο να το σκάσει από το νοσοκομείο. Στην είδηση πως ο Νίκος δραπέτευσε, όλοι τρομοκρατούνται!

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα 20/1Γυναίκα Χωρίς Όνομα 21/1Γυναίκα Χωρίς Όνομα 22/1Γυναίκα Χωρίς Όνομα 23/1Γυναίκα Χωρίς Όνομα 24/1Γυναίκα Χωρίς Όνομα Εξελίξεις