Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Μεγάλη ρήξη ανάμεσα σε Μαρίνα και Μάρθα

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ρήξη ανάμεσα στη Μαρίνα και στη Μάρθα έχει ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, σύμφωνο με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, η κοπέλα ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της γυναίκας αλλά και όλα όσα έχει κάνει πίσω από την πλάτη της και την ξεμπροστιάζει…

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Μεγάλη ρήξη ανάμεσα σε Μαρίνα και Μάρθα

παθολογική αγάπη που έχει π Μάρθα για τη Μαρίνα έφτασε σε σημείο να ξεπεράσει τα όρια. Όπως έχουμε δει, η γυναίκα όλο αυτό το διάστημα επεμβαίνει κρυφά στη ζωή της κοπέλας προσπαθώντας όχι μόνο να κρατήσει τη μητέρα της μακριά της αλλά ακόμα και να τη σκοτώσει!

Παρόλο που η Κάτια και ο Φώτης έχουν προσπαθήσει να πουν στην κόρη τους έμμεσα πως η Μάρθα δεν είναι αυτό που νομίζει, η ίδια αρνείται να τους πιστέψει. Σύμφωνα με όσα θα δούμε, όμως, στα προσεχή επεισόδια, ο κλοιός αρχίζει και στενεύει γύρω από τη γυναίκα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος, αφού αντιλαμβάνεται τον δολοφόνο που έχει πληρώσει η Μάρθα για να τον σκοτώσει, καταφέρνει και τον ακινητοποιεί.

Στη συνέχεια, ο άντρας τον στριμώχνει ώστε να του αποκαλύψει ποιος του έδωσε εντολή να τον σκοτώσει. Εκείνος, φοβούμενος μην πάθει κακό, αποκαλύπτει στον Νίκο πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μάρθα. Αρχικά ο τελευταίος σοκάρεται, ενώ στη συνέχεια αποφασίζει να την παγιδεύσει. Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια

Έτσι, δίνει στην Κλειώ ένα στικάκι το οποίο περιέχει μέσα όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες του με τη Μάρθα. Μάλιστα, ζητάει από την κόρη του να του υποσχεθεί πως αν πάθει κάτι θα το δώσει αμέσως στην Αστυνομία. Οι μέρες περνούν και οι πιθανότητες να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της Μαρίνας και να μπει ξανά στη φυλακή ολοένα και αυξάνονται. 0 Φώτης και η Κάτια παίρνουν μια μεγάλη και επικίνδυνη απόφαση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να ζητήσουν τη βοήθεια του Νίκου.

Εκείνος, όπως είναι φυσικό, εκμεταλλεύεται την κατάστασή τους και ζητάει ανταλλάγματα, τα οποία δεν είναι καθόλου εύκολα να γίνουν πράξη από τους δύο γονείς. Κι ενώ η Μαρίνα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, σκέφτεται πολύ σοβαρά να το σκάσει από τη χώρα, τα πάντα αλλάζουν όταν αντιλαμβάνεται με τον χειρότερο τρόπο το παιχνίδι που παίζει η Μάρθα τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της.

Τότε, η απογοήτευση και ο θυμός κατακλύζουν την κοπέλα, η οποία ξεσπάει κατά της γυναίκας πολύ σκληρά…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Επόμενα Επεισόδιαεπόμενα επεισόδια