Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια: Στο ψυχιατρείο η Μάρθα

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια: Εδώ και μήνες, το μοναδικό πράγμα που σκέφτεται συνέχεια η Μάρθα είναι να απομακρύνει την Κάτια από τη ζωή της Μαρίνας. Πλέον, της έχει γίνει εμμονή. Η Μαρίνα, παρόλο που έχει μάθει όλες τις πλεκτάνες που έχει κάνει εκείνη, αποφασίζει να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία με τον όρο ότι θα ξεκινήσει θεραπεία με έναν ψυχίατρο.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια: Στο ψυχιατρείο η Μάρθα

Ωστόσο, η Μάρθα, λίγες μέρες μετά, σταματά κρυφά από όλους την αγωγή της και οργανώνει με μανία το επόμενο σχέδιό της προκειμένου να καταστρέψει την ευτυχία και τη ζωή της Κάτιας.

Έτσι, λοιπόν, σκοτώνει τον Νίκο και φροντίζει να ενοχοποιήσει την τελευταία! Αμέσως μετά, η Μάρθα, γνωρίζοντας πως υπάρχει το ιατρικό απόρρητο, επισκέπτεται τον ψυχίατρό της και του αποκαλύπτει τα πάντα. Συγκεκριμένα, ότι κάλεσε τον Νίκο και την Κάτια στο ίδιο μέρος και στη συνέχεια, αφού σκότωσε τον άντρα, τραυμάτισε σοβαρά εκείνη.

Τη στιγμή, λοιπόν, που η Κάτια ήταν αναίσθητη, τοποθέτησε στο χέρι της το όπλο ώστε να φέρει τα δικά της αποτυπώματα και να θεωρηθεί από τις Αρχές δολοφόνος. 0 ψυχίατρος ακούει σοκαρισμένος τη γυναίκα να του εξιστορεί με ευχαρίστηση και περηφάνια όσα συνέβησαν. Παράλληλα, ο ίδιος απορεί με τον εαυτό του που τόσες μέρες δεν είχε καταλάβει ότι η ασθενής του είχε σταματήσει τη φαρμακευτική της αγωγή.Έπειτα από λίγο, η Μάρθα επισκέπτεται τη Μαρίνα. Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια

Τα λόγια και η στάση της κοπέλας προκαλούν την οργή της γυναίκας. Η τελευταία κατακλύζεται από μίσος τόσο για την Κάτια όσο και για τη Μαρίνα. Λίγες ώρες μετά, ο ψυχίατρος, έχοντας συγκεντρώσει τα κατάλληλα έγγραφα, καταφέρνει και κλείνει τη Μάρθα στο ψυχιατρείο.

Εκείνη δεν μπορεί να δεχτεί αυτό που συνέβη και αντιδρά έντονα. Όμως ο γιατρός δεν κάνει πίσω, καθώς η Μάρθα είναι ένας άνθρωπος που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας αφού μπορεί να βλάψει τόσο τον ίδιο της τον εαυτό όσο και τους γύρω της. Άραγε ποιο θα είναι το μέλλον της γυναίκας;

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΓυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα χωρίς όνομα Επεισόδια