Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια: Ο αστυνόμος ξεσκεπάζει τη Μαρίνα

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια:Η Έλλη μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί από τα δολοφονικά του σχέδια. Από την άλλη, η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του αστυνόμου.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια: Ο αστυνόμος ξεσκεπάζει τη Μαρίνα

Μόλις εκείνη ενημερώνεται, σαστίζει καθώς συνειδητοποιεί πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να μπει στη φυλακή! Μην έχοντας άλλη επιλογή, η ίδια αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη ζωή της. Έπειτα, μαζί με τη βοήθεια της Κλειώς, στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος. Εν τω μεταξύ, η Κάτια δεν μπορεί να υποψιαστεί πως η Μάρθα εξακολουθεί να έχει εμμονή μαζί της. Η ίδια, μάλιστα, έχει ρίξει την προσοχή της στην υπόθεση της κόρης της και του Αργύρη.

Έτσι, αποφασισμένη να σώσει τον αγαπημένο της, συναντάει την πρώην σύζυγό του και την κατηγορεί ευθέως για την πλεκτάνη που έχει στήσει. Η Εύα, από τη μεριά της, προσπαθεί με ψέματα να την πείσει πως όλα όσα ισχυρίζεται δεν έχουν βάση αλήθειας.

Έπειτα, η τελευταία θέλει να πείσει τον Γιάννη να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τον Αργύρη. Από την άλλη, η πληροφορία ότι ο ντετέκτιβ γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια

Όπως είναι φυσικό, η Μαρίνα είναι απελπισμένη, καθώς βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή. Η ίδια δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική και όσο κι αν τα αγαπημένα της πρόσωπα προσπαθούν να την εμψυχώσουν, εκείνη παραμένει διαλυμένη. Αυτό που τη στεναχωρεί περισσότερο από όλα είναι πως θα αποχωριστεί ξανά την κόρη της, τη Μελίτη.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα χωρίς όνομα Επεισόδια