Γυναίκα Χωρίς Όνομα επεισόδια: Η σχέση Κάτιας και Αργύρη κλονίζετε

Γυναίκα Χωρίς Όνομα επεισόδια: Ο Φώτης ετοιμάζεται να πάει να ομολογήσει τον φόνο της Αθηνάς. Όμως η Κλειώ προσπαθεί να τον αποτρέψει καθώς γνωρίζει πως ο δολοφόνος της Αθηνάς είναι ο Νίκος. Παράλληλα, η Μαρίνα είναι πολύ στενοχωρημένη που θα αποχωριστεί τον πατέρα της.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα επεισόδια: Η σχέση Κάτιας και Αργύρη κλονίζετε

Από την άλλη, η Εύα συνεχίζει να πολιορκεί στενά τον Αργύρη και σύντομα έρχεται αντιμέτωπη με την Κάτια. Η ίδια καταφέρνει να κλονίσει την εμπιστοσύνη της τελευταίας, καθώς ισχυρίζεται πως πέρασε μία νύχτα πάθους με τον Αργύρη, γεγονός που σηματοδοτεί την επανασύνδεσή τους.

Η Κάτια δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι αλήθεια όσα ακούει. Φανερά σαστισμένη, στη συνέχεια, ζητάει εξηγήσεις από τον Αργύρη. Φυσικά, ο άντρας αρνείται τα πάντα και θέλοντας να την πείσει για τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνη της υπόσχεται πως θα κόψει κάθε επαφή με την Εύα. Γυναίκα Χωρίς Όνομα επεισόδια

Παράλληλα, ο Άρης και ο Δημήτρης πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν τον Χατζή, καθώς θεωρούν πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ατύχημα της Ελλης.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας αρνείται τα πάντα. Οι ώρες περνούν και ο Φώτης, γνωρίζοντας πως η απόφαση που πήρε θα τον οδηγήσει στη φυλακή, ξεκινά να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα.Έπειτα πηγαίνει στην Ασφάλεια, αλλά ο αστυνόμος αντιμετωπίζει με καχυποψία την ομολογία του.

Εκείνη τη στιγμή, ο Νίκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Κλειώ πως σκότωσε τη μητέρα της κατά λάθος.

Όμως η κοπέλα είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει και να καταθέσει εναντίον του ώστε να μπει στη φυλακή εκείνος και όχι ο Φώτης…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα χωρίς όνομα Επεισόδια