Γυναίκα Χωρίς Όνομα 08/01/20: Η αποκαλύψεις τις Κάτιας σοκάρουν την Μαρίνα

Γυναίκα Χωρίς Όνομα 08/01/20: Η Μάρθα προσπαθεί να κρύψει την πίκρα που της προκαλούν οι εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ της Κάτιας και της Μαρίνας.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα 08/01/20: Η αποκαλύψεις τις Κάτιας σοκάρουν την Μαρίνα

Έτσι, η ίδια αρχίζει να σκέφτεται εναλλακτικές για να μπορέσει επιτέλους να ξεφορτωθεί μια και καλή τη γυναίκα, ενώ παράλληλα υποκρίνεται σε όλους ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη.

Οι μέρες περνούν και οι έρευνες για τον Νίκο συνεχίζονται, ενώ η Κλειώ εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η κοπέλα ανησυχεί για τη ζωή του πατέρα της και ζητάει από τον Κωστή να τη βοηθήσει ώστε να τον βρουν. Εν τω μεταξύ, η Κάτια περνάει όμορφες στιγμές με τη Μαρίνα και τη Μελίτη στο σπίτι.

Όμως ο φόβος ότι μπορεί ο Νίκος να επιστρέφει ξανά εξακολουθεί να υπάρχει. Λίγο αργότερα, η Ιωάννα, φανερά πληγωμένη από όλα έχουν συμβεί, είναι θυμωμένη με τη Μαρίνα και της ζητάει να φύγει από τη ζωή της.

Την ίδια μέρα, η Κάτια βρίσκει το κουράγιο και αποκαλύπτει την αλήθεια στη Μαρίνα για την κακοποίηση της από τον Νίκο. Γυναίκα Χωρίς Όνομα 08/01/20

Όταν εκείνη βλέπει τα σημάδια στο κορμί της, σοκάρεται. Από την άλλη, ο Φώτης ανακαλύπτει στο σπίτι της Μάρθας τον φάκελο του Νίκου που αποδεικνύει ότι είναι ένοχος για τον φόνο της γυναίκας του.

Ο άντρας αρχικά σοκάρεται και στη συνέχεια πιέζει τη Μάρθα να παραδώσει το αρχείο στην Αστυνομία.

Οι ώρες περνούν και η Έλλη πηγαίνει συγκινημένη να δει την Κάτια, όμως η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως την περίμενε.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

ant1 Γυναίκα Χωρίς ΌνομαΓυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα Χωρίς Όνομα 08/01/20Γυναίκα χωρίς όνομα ΕπεισόδιαΓυναίκα Χωρίς Όνομα Επόμενα Επεισόδια