Grand Hotel – Υπεράνω πάσης υποψίας ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι

Grand Hotel – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται με καταιγιστικές εξελίξεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, ο δολοφόνος ξανα χτυπά αλλά ένα λάθος προδίδει την ταυτότητα του. Τελικά το μυστήριο γύρω από τον δολοφόνο με το χρυσό μαχαίρι, που απασχολεί τους θεατές, αποκαλύπτεται.

Grand Hotel – Υπεράνω πάσης υποψίας ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι

Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο, κάποιος σκοτώνει πρόσφυγες κάθε μήνα, γύρω στις 25 του μηνός, όταν έχει πανσέληνο. Η Αλίκη, ο Πέτρος, ο Νικόλας και ο Χρόνης συνεργάζονται για να αποκαλύψουν ποιος ευθύνεται για τις μαζικές δολοφονίες που σπέρνουν τον τρόμο. Αν και οι υποψίες τους στρέφονται προς διάφορους χαρακτήρες, όπως τον Ρήγα, τον Νικόλα και τον Ιορδάνη, κανείς από αυτούς δεν είναι ο δολοφόνος. Εδώ στο serfare.com, σας έχουμε την απάντηση: ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι είναι ο μετρ του ξενοδοχείου.

Χρόνια στη θέση αυτή, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων χωρίς κανείς να τον υποψιάζεται. Πίσω από το αυστηρό και φιλικό πρόσωπό του, κρύβεται ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος σφαγιάζει έναν πρόσφυγα κάθε μήνα με το χρυσό μαχαίρι. Ο μετρ, υπεύθυνος για το προσωπικό, έχει πρόσβαση στα χρυσά μαχαίρια και χάρη στην οικειότητα που έχει με την Κυβέλη και τα παιδιά της, κανείς δεν τον θεωρεί ύποπτο. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που του δείχνουν, τον προστατεύει από κάθε υποψία. Ωστόσο, η αλήθεια δεν θα μείνει για πολύ κρυμμένη. Το μυστικό του δολοφόνου πλησιάζει στην αποκάλυψη και σύντομα, όλα θα έρθουν στο φως.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ