Grand Hotel – Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει τους παράνομους εραστές

Grand Hotel – Ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τη σειρά μυστηρίου “Grand Hotel” και οι πρώτες εικόνες αποκαλύπτουν το ερωτικό τρίγωνο που θα μας απασχολήσει. Το πολυτελές ξενοδοχείο, γεμάτο από σκοτεινά μυστικά, ανοίγει τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών έτοιμο να μας εντυπωσιάσει.

Grand Hotel – Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει τους παράνομους εραστές

Το σενάριο της σειράς εξελίσσεται το 1925 στην Κηφισιά και ξεκινά όταν ένας νεαρός φτάνει στο ξενοδοχείο για να βρει την αδελφή του, η οποία εργαζόταν εκεί. Ο νεαρός μαθαίνει από έναν συνάδελφο της αδελφής του ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής, αλλά δεν πείθεται. Υποψιάζεται ότι πίσω από την απέλυση κρύβεται μια συνωμοσία και αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια. Η υπόθεση εξελίσσεται σε μια σοβαρή υπόθεση δολοφονίας, με τον αδελφό του θύματος να αναλαμβάνει την έρευνα.

Ο νεαρός κινδυνεύει καθώς κινείται ανάμεσα στους υπαλλήλους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά και ανοίγοντας πόρτες που έπρεπε να παραμείνουν κλειστές. Στην πορεία, η κόρη της ιδιοκτήτριας, μια γοητευτική γυναίκα πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή, γίνεται η μοναδική σύμμαχος του. Η γοητεία της και το ανεξάρτητο πνεύμα της τον κάνουν να την ερωτευτεί αμέσως, και όταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Παράλληλα, ένας αστυνομικός σε δυσμένεια ερευνά την υπόθεση. Το καστ περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα όπως οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης, Τάσος Νούσιας, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μιχάλης Συριόπουλος και Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε