Grand Hotel – Συνωμοτούν και της κλέβουν το παιδί

Grand Hotel – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές, καθώς η κεντρική πρωταγωνίστρια αποβάλλει το παιδί της. Προκειμένου να αποφύγει την αντίδραση του άντρα της, αποφασίζει να κλέψει ένα άλλο μωρό και να το παρουσιάζει ως δικό της.

Grand Hotel – Συνωμοτούν και της κλέβουν το παιδί

Το “Grand Hotel” μας συνεπαίρνει σε ένα δαιδαλώδες μονοπάτι μυστηρίου και ανατροπών, γεμάτο με δολοφονίες, κρυμμένα μυστικά και ύποπτα πρόσωπα. Αυτό το περιβάλλον γεμάτο μυστικοπάθεια υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο βασικός ήρωας της σειράς φτάνει στο πολυτελές ξενοδοχείο με μοναδικό σκοπό να ανακαλύψει τι απέγινε η εξαφανισμένη αδερφή του. Στον αγώνα αυτόν, συνεργάζεται με τον γιο μιας υπηρέτριας και τη μικρή κόρη των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου.

Αυτά τα δύο πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις. Ο γιος της υπηρέτριας, ένας επιπόλαιος νεαρός, προκαλεί συνεχώς μπελάδες στην οικογένειά του, ενώ η μεγαλύτερη κόρη αποκαλύπτει τον πανούργο και πονηρό χαρακτήρα της. Όντας έγκυος, βιώνει ένα τραγικό ατύχημα που της στερεί τη ζωή του μωρού της. Φοβούμενη πως ο άντρας της θα την εγκαταλείψει αν μάθει την αλήθεια, συνωμοτεί με τη μητέρα της να κρατήσουν το γεγονός μυστικό. Έτσι, εκπονούν ένα σχέδιο εναντίον μιας υπηρέτριας που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα κατάσταση.

Την πείθουν, μόλις γεννήσει, να παραχωρήσει το παιδί της στην κόρη, ώστε και εκείνη να διατηρήσει τη δουλειά της, αλλά και η κόρη να μη χωρίσει από τον σύζυγό της. Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αποκαλύπτουν το αδίστακτο πρόσωπο της μητέρας και της κόρης. Αναρωτιόμαστε αν έχουν εμπλακεί και σε άλλα ύποπτα περιστατικά στο ξενοδοχείο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια πολύ σκοτεινή οικογένεια, η οποία δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί αθώους ανθρώπους για να επιτύχει τους σκοπούς της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε