Grand Hotel – Συμμαχεί με τον Πέτρο – Στριμώχνουν την Κυβέλη

Grand Hotel – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται με ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν., καθώς ο Πέτρος αποκτά έναν πολύτιμο σύμμαχο στην έρευνά του. Ο Χρόνης του ανακοινώνει την ανακάλυψη ενός γυναικείου πτώματος και τον καλεί στο τμήμα για αναγνώριση.

Grand Hotel – Συμμαχεί με τον Πέτρο – Στριμώχνουν την Κυβέλη

Ευτυχώς, το πτώμα δεν ανήκει στη Βασιλική (Μαρία Μπατή). Όμως, ο Πέτρος σύντομα μαθαίνει ότι η αδελφή του είναι ζωντανή και κρύβεται, καθώς γνωρίζει ένα μυστικό που μπορεί να προκαλέσει αναταραχή στο ξενοδοχείο, όπως αποκαλύπτεται στον Τηλεθεατή. Ο Πέτρος, ενώ ψάχνει για πληροφορίες, ανακαλύπτει ότι η αδελφή του είχε σχέση με κάποιον, αλλά δεν μπορεί αρχικά να τον εντοπίσει. Στη συνέχεια, μαθαίνει ότι ο άνδρας αυτός είναι ο Κοσμάς. Καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται, η Αλίκη πιάνει τον Κοσμά να κλέβει τη βαλίτσα με τα χρήματα από το γραφείο του Ρήγα και συνειδητοποιεί ότι αυτός είναι ο εκβιαστής.

Μαζί, βρίσκουν στα πράγματα του Κοσμά ένα κλειδί που ανήκε στον πατέρα του, ο οποίος ζούσε σε έναν συνοικισμό. Ο Πέτρος αποφασίζει να επισκεφθεί τον συνοικισμό και ανακαλύπτει μια βαλίτσα με τα προσωπικά αντικείμενα της αδερφής του. Ξαφνικά, κάποιος τον χτυπά στο κεφάλι και χάνει τις αισθήσεις του. Όταν επανέρχεται, αντικρίζει τον αστυνόμο Κομνηνό, στον οποίο αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτή η αναγκαστική ομολογία του προσφέρει έναν νέο σύμμαχο στην προσπάθεια του να αποκαλύψει τα μυστικά που περιβάλλουν την οικογένειά του και το ξενοδοχείο.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ