Grand Hotel – Σοκ – Ο δολοφόνος ξαναχτυπά – Νεκρός ο Νικόλας

Grand Hotel – Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Νικόλας βρίσκεται μαχαιρωμένος, μια εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στη σειρά. Ο Κοσμάς δολοφονείται πρώτος, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η έρευνα για τον δολοφόνο του ξεκινά και απειλεί να συμπαρασύρει κι άλλους από τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς και άλλα θύματα έχουν την ίδια τραγική μοίρα.

Grand Hotel – Σοκ – Ο δολοφόνος ξαναχτυπά – Νεκρός ο Νικόλας

Ο Χρόνης υποψιάζεται τον Ρήγα για τον φόνο του Κοσμά και συγκεντρώνει στοιχεία για να τον ενοχοποιήσει. Παράλληλα, ο Κομνηνός αντιλαμβάνεται ότι η Βασιλική δεν έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι νεκρή και ίσως συνδέεται με τον θάνατο της Ρόζας. Καθώς τα σκοτεινά μυστικά του ξενοδοχείου ξεδιπλώνονται, το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ο αστυνόμος έρχεται σε επαφή με τον Πέτρο, ο οποίος του αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα. Εν τω μεταξύ, ακόμα ένα πτώμα βρίσκεται στο ξενοδοχείο, προσθέτοντας νέα στοιχεία στην έρευνα.

Σε μια συγκλονιστική στιγμή, ο Χρόνης οδηγεί τον Πέτρο μπροστά σε ένα άψυχο σώμα, ελπίζοντας να αναγνωρίσει αν είναι η αδερφή του, φέρνοντάς τον στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης. Ταυτόχρονα, ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι συνεχίζει τις επιθέσεις του ανενόχλητος. Αυτή τη φορά, το θύμα του είναι ο Νικόλας, ενώ ένα ακόμη μαχαίρι εξαφανίζεται από τη θέση του. Ο νεαρός σερβιτόρος εντοπίζεται τραυματισμένος, επιβεβαιώνοντας ότι ο κίνδυνος στο ξενοδοχείο παραμένει υπαρκτός και ανεξέλεγκτος. Το μυστήριο γύρω από τον δολοφόνο πυκνώνει και η αγωνία κορυφώνεται, με κάθε επεισόδιο να φέρνει νέα ανατροπή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ