Grand Hotel – Πέφτει στην παγίδα της Κυβέλης

Grand Hotel – Στα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου, οι ζωές των ηρώων αλλάζουν ριζικά. Η Σοφία ξεσπάει με θυμό στη μητέρα της, κατηγορώντας την για την καταστροφή της ζωής της. Το ατύχημα της Σοφίας αναστατώνει την οικογένεια Γαζή και προκαλεί σοκ στη νεαρή γυναίκα όταν ο γιατρός της ανακοινώνει ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει παιδιά.

Grand Hotel – Πέφτει στην παγίδα της Κυβέλης

Στην απόγνωσή της, η Σοφία φωνάζει στη μητέρα της: “Πώς θα το πω τώρα στον Αλέξανδρο; Σίγουρα θα με εγκαταλείψει και εσύ φταις για αυτό, αφού έκανες διευθυντή τον Ρήγα και όχι τον Αλέξανδρο. Μου κατέστρεψες τη ζωή!” Η μητέρα της παραμένει ψύχραιμη και της απαντάει: “Εσύ θα συνεχίσεις να είσαι έγκυος, και τα υπόλοιπα άστα πάνω μου.” Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κυβέλη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Όταν ανακαλύπτει ότι η Ελένη, η καμαριέρα, είναι έγκυος χωρίς να ξέρει ότι το παιδί είναι του Ρήγα, την καλεί και της λέει.

“Δεν θα απολυθείς και θα παραμείνεις στο ξενοδοχείο με έναν όρο. Θα γεννήσεις το παιδί σου και θα το δώσεις. Ξέρεις ποιο είναι το συμφέρον σου.” Η Ελένη ρωτάει αν θα υπάρξει πρόβλημα με το παιδί: “Και το παιδί που θα πάει;” Η Κυβέλη της απαντά: “Θα το μεγαλώσει μία καλή οικογένεια.” Δεν αποκαλύπτει ωστόσο ότι σκοπεύει να το δώσει στην ίδια της την κόρη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε