Grand Hotel – Όλα ξεκινούν απόψε στην μεγάλη πρεμιέρα

Grand Hotel – Το «Grand Hotel» ανοίγει τις πόρτες του σήμερα, 23/9, στις 21:00, προσφέροντας μια δραματική ιστορία γεμάτη έρωτα και ανατροπές. Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, οι θεατές θα βυθιστούν στους διαδρόμους ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου θύματα και θύτες πλέκονται σε έναν ιστό μυστικών και ψεμάτων.

Grand Hotel – Όλα ξεκινούν απόψε στην μεγάλη πρεμιέρα

Η ιστορία ξεκινά με την εξαφάνιση μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από το ξενοδοχείο στην Κηφισιά. Ο Πέτρος, αδερφός της, παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει την αλήθεια. Παριστάνει τον σερβιτόρο και εισβάλλει στο «Grand Hotel», ξεκινώντας μια έρευνα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του. Μέσα από τις έρευνές του, προσπαθεί να διεισδύσει στην Καλή Κοινωνία και να ανακαλύψει ανείπωτες αλήθειες που κρύβονται πίσω από τις κλειστές πόρτες του ξενοδοχείου. Στην πορεία, ο Πέτρος συναντά την Αλίκη, κόρη της ιδιοκτήτριας, που είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την οικογενειακή περιουσία της.

Η Αλίκη είναι μια σύγχρονη και ανοιχτόμυαλη γυναίκα, αλλά οι προκλήσεις την αναγκάζουν να αρραβωνιαστεί τον φιλόδοξο Διευθυντή Ρήγα, κάτι που περιπλέκει τη ζωή της. Παρά την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Πέτρου, η Αλίκη αποφασίζει να τον στηρίξει στην αναζήτησή του για την αδερφή του. Με αυτή την απόφαση, προκαλεί την οικογένειά της και βάζει σε κίνδυνο τη δική της ασφάλεια, δημιουργώντας έναν επικίνδυνο συνδυασμό έρωτα και μυστικών.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε