Grand Hotel – Οι Ηθοποιοί και οι Ρόλοι τους στη Νέα Σειρά του ANT1

Grand Hotel – Στη νέα σειρά του ANT1, το cast αναλαμβάνει διάφορους ρόλους σε ένα σενάριο που τοποθετείται στο 1925. Ο σκηνοθέτης Γιάννης Βασιλειάδης δήλωσε ότι το σίριαλ επικεντρώνεται σε ένα ξενοδοχείο στην Κηφισιά και στους πρόσφυγες που καταφθάνουν εκεί.

Grand Hotel – Οι Ηθοποιοί και οι Ρόλοι τους στη Νέα Σειρά του ANT1

Το Grand Hotel χωρίζεται σε δύο πυρήνες: τους πρόσφυγες και το πολυτελές ξενοδοχείο, όπου αναπτύσσονται ερωτικές και μυστικές σχέσεις. Παράλληλα, υπάρχει ένας κατά συρροή δολοφόνος και μια μάχη για την ανάληψη της τεράστιας περιουσίας του ξενοδοχείου. Η Δάφνη Λαμπρογιάννη υποδύεται την Κυβέλη, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου. Εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται υπέροχα για τη συμμετοχή της στη σειρά, καθώς πρόκειται για μια νέα αρχή, γνωρίζοντας καινούργιους συναδέλφους.

Η Κόρα Καρβούνη υποδύεται την Αγγέλα, υπεύθυνη προσωπικού του ξενοδοχείου, η οποία έχει έναν γιο που λατρεύει και μια μυστηριώδη σχέση με την Κυβέλη. Είναι αυστηρή και πιστή στις αρχές της. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παίζει τον ρόλο του αστυνομικού. Εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του στη σειρά, αναφέροντας ότι είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με αυτούς τους συναδέλφους, και ότι πάντα ήθελε να υποδυθεί έναν αστυνομικό, κάτι που τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Ο Τάσος Νούσιας υποδύεται τον Χαραλάμπη Ιακωβίδη, έναν πρόσφυγα της Μικράς Ασίας που γίνεται αρχηγός της κοινότητάς του στην Αθήνα. Εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον ρόλο και την ιδιαίτερη χαρά του για τη συνεργασία με το ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα παίξει έναν αμφιλεγόμενο ρόλο. Ο ίδιος δήλωσε ότι ανυπομονεί να αποκαλύψει τα μυστικά του ξενοδοχείου, καθώς ο χαρακτήρας του είναι χαρά για κάποιους και όχι για άλλους.

Η Καλλιόπη Χάσκα υποδύεται τη μικρή κόρη της οικογένειας των ξενοδόχων, ένα δυναμικό κορίτσι που διεκδικεί το ξενοδοχείο με πάθος. Δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένη για τη συμμετοχή της στη σειρά. Η Τζώρτζια Κουβαράκη παίζει την μεγάλη κόρη της πλούσιας οικογένειας των ξενοδόχων, την κοντέσα Σοφία. Χαρακτήρισε τον ρόλο της ως ισχυρή αλλά και εύθραυστη, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με το εξαιρετικό επιτελείο.

Τέλος, η Γιολάντα Καλογεροπούλου υποδύεται την Ελένη, μια φιλόδοξη καμαριέρα που μπλέκεται σε όλα και με όλους, έτοιμη να κάνει τα πάντα για να ανέλθει. Η ηθοποιός δήλωσε ότι ο ρόλος της κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η νέα σειρά του ANT1 υπόσχεται δράση, μυστήριο και δυνατούς χαρακτήρες σε ένα συναρπαστικό σενάριο που θα καθηλώσει το κοινό.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε