Grand Hotel – Ο Ρήγας παίζει το τελευταίο του χαρτί

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις είναι γεμάτες ανατροπές και έντονα συναισθήματα. Ο Ρήγας πιέζει την Αλίκη να τον παντρευτεί και προχωρά με την οργάνωση του γάμου τους. Ταυτόχρονα, ο θάνατος της Βασιλικής συντρίβει τον Πέτρο, που αποφασίζει να εγκαταλείψει το πολυτελές ξενοδοχείο. Συγκλονισμένος, μαζεύει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να φύγει για πάντα.

Grand Hotel – Ο Ρήγας παίζει το τελευταίο του χαρτί

Πριν όμως αποχωρήσει, πλησιάζει την Αλίκη και της ζητά να τον ακολουθήσει, λέγοντάς της: «Ξέχασε τα όλα και έλα μαζί μου». Η Αλίκη, αρχικά, δυσκολεύεται να πάρει μια τέτοια δραστική απόφαση, ανησυχώντας για την αντίδραση της μητέρας της, Κυβέλης. Μετά από πολλή σκέψη, όμως, αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της. Γράφει ένα γράμμα στον Ρήγα, εξηγώντας την απόφασή της: «Σου ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να είμαι θεατής της ζωής μου. Απαρνιέμαι τα πάντα για λίγο, αλλά ξέρω ότι θα είμαι ευτυχισμένη». Με τη βαλίτσα της στο χέρι, τρέχει στο σταθμό των τρένων για να προλάβει τον Πέτρο.

Όταν ο Ρήγας διαβάζει το γράμμα, γίνεται έξαλλος και καταστρέφει τα πάντα στο γραφείο του. Την ίδια στιγμή, μια σημαντική ανατροπή συμβαίνει: αποκαλύπτεται το στοιχείο που θα οδηγήσει στον δολοφόνο της Βασιλικής. Ο Πέτρος δεν μπορεί πλέον να φύγει, καθώς αποφασίζει να ανακαλύψει τον ένοχο με τη βοήθεια του Χρόνη. Η Αλίκη αισθάνεται προδομένη από την απόφαση του Πέτρου και εξοργίζεται. Επιστρέφει στο ξενοδοχείο, όπου ο Ρήγας, προσποιούμενος ότι δεν έχει διαβάσει το γράμμα της, συνεχίζει τις προετοιμασίες για τον γάμο τους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ