Grand Hotel – Νεκρή η Βασιλική – Ποιος την βγάζει απο την μέση;

Grand Hotel – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς η Βασιλική βρίσκεται νεκρή, δολοφονημένη από τη Σοφία. Όλα ξεκινούν όταν η Βασιλική επιστρέφει για να σώσει τον Πέτρο από τον θάνατο που είχε διατάξει ο Ρήγας μέσα από τη φυλακή. Τα δύο αδέλφια συναντώνται, και ο Πέτρος απαιτεί να μάθει την αλήθεια.

Grand Hotel – Νεκρή η Βασιλική – Ποιος την βγάζει απο την μέση;

Η Βασιλική του αποκαλύπτει ότι κατέχει ένα γράμμα που αποδεικνύει πως το ξενοδοχείο δεν ανήκει στην Κυβέλη, ενώ η ίδια και ο Ρήγας σχεδίαζαν να την εξοντώσουν. Ο Πέτρος της ζητά να φύγουν μαζί και να αφήσουν τα πάντα πίσω τους. Η Βασιλική συμφωνεί, αλλά πρώτα θέλει να πάρει το γράμμα. Τότε εμφανίζεται η Κυβέλη και την απειλεί ανοιχτά: αν δεν της παραδώσει το γράμμα, θα τη σκοτώσει. Ορίζουν συνάντηση την επόμενη μέρα στο δωμάτιο με τα λευκά είδη. Στο μεταξύ, η Αλίκη, ενώ πιστεύει ότι η Βασιλική λέει την αλήθεια για τις δολοφονικές προθέσεις του Ρήγα και της Κυβέλης, ενημερώνει τον αστυνόμο ότι η Βασιλική ζει.

Αυτό οδηγεί στην αποφυλάκιση του Ρήγα. Αργότερα, η Βασιλική ζητά από την Κυβέλη χρήματα ως αντάλλαγμα για το γράμμα. Η Κυβέλη συμφωνεί και ορίζουν νέα συνάντηση. Όταν η Βασιλική φτάνει στο ραντεβού στην κουζίνα, ανοίγει το γκάζι και κόβει το ρεύμα, σκοπεύοντας να ανατινάξει το ξενοδοχείο. Μια κραυγή ακούγεται και τα φώτα ανάβουν, αποκαλύπτοντας το πτώμα της Βασιλικής, με ένα χρυσό μαχαίρι δίπλα της. Ο Πέτρος καταρρέει όταν μαθαίνει για τον θάνατο της αδερφής του, και ο αστυνόμος ξεκινά νέες έρευνες.

Το σχέδιο της Κυβέλης ήταν η Σοφία να παρακολουθεί την όλη συζήτηση και την κατάλληλη στιγμή, όταν κρίνει ότι χρειάζεται, να παρέμβει και να την εκβιάσει με το όπλο. Όμως, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν η Σοφία ζήτησε το πολυπόθητο γράμμα και ήρθε σε ρήξη με τη Βασιλική. Πήρε το μαχαίρι για να την απειλήσει, αλλά μια κακή στιγμή ήταν αρκετή, για να την οδηγήσει στον θάνατο, χωρίς να το θέλει.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ