Grand Hotel – Μυστικά και πάθη στο φως – Το νέο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Grand Hotel – Το «Grand Hotel» ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με το νέο τρέιλερ να κόβει την ανάσα. Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, βυθίζοντας τους θεατές σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά και ίντριγκες.

Grand Hotel – Μυστικά και πάθη στο φως – Το νέο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Η πλοκή εξελίσσεται στους διαδρόμους ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου οι ζωές των ηρώων περιπλέκονται από ψέματα και τραύματα του παρελθόντος. Η ιστορία μας μεταφέρει στην Κηφισιά του 1925, τρία χρόνια μετά τη Μικρασιατική καταστροφή. Η εξαφάνιση μιας νεαρής καμαριέρας προσφυγοπούλας από το ξενοδοχείο πυροδοτεί την έναρξη των γεγονότων. Ο Πέτρος, αδερφός της κοπέλας, αποφασίζει να βρει την αλήθεια και διεισδύει στο ξενοδοχείο παριστάνοντας τον σερβιτόρο. Οι έρευνές του, όμως, θα αποκαλύψουν μυστικά που μπορεί να του κοστίσουν τη ζωή.

Μέσα από την έρευνά του, ο Πέτρος προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τα κρυμμένα μυστικά της υψηλής κοινωνίας της εποχής. Ανακαλύπτει τραυματικές αλήθειες που συνδέονται με την οικογένεια της Αλίκης, της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου. Παρά την επικίνδυνη αποστολή του, ο Πέτρος θα βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλίκης. Αυτή, παρόλο που αρραβωνιάζεται τον φιλόδοξο διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα, αποφασίζει να βοηθήσει τον Πέτρο. Έτσι, αψηφά την οικογένειά της, θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο για να μάθει την αλήθεια.

Η ένταση κλιμακώνεται καθώς ο Πέτρος αντιμετωπίζει αμέτρητα εμπόδια στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη στην αδερφή του. Τα μυστικά του ξενοδοχείου και οι ίντριγκες πίσω από την καθωσπρέπει βιτρίνα του φαίνονται ατελείωτα. Θα καταφέρει να βρει την αλήθεια και να κρατήσει ζωντανό τον έρωτά του με την Αλίκη, παρά τις αντίξοες συνθήκες; Τα ψέματα και οι αλήθειες βρίσκονται καλά κρυμμένα πίσω από τις πολυτελείς πόρτες του «Grand Hotel».

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel - Επεισόδιο 1Grand Hotel - Επεισόδιο 2Grand Hotel - Επεισόδιο 3Grand Hotel - Επεισόδιο 4Grand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε