Grand Hotel – Κυβέλη – Ρήγας στο κάδρο των υπόπτων

Grand Hotel – Μετά την επεισοδιακή δεξίωση, ο Πέτρος αρχίζει να υποψιάζεται τον Ρήγα ως πιθανό υπεύθυνο για την εξαφάνιση της αδελφής του. Ο Πέτρος επίσης βάζει στο κάδρο των υπόπτων την Κυβέλη, όταν την ακούει να δηλώνει ότι δεν υπήρξε ποτέ κλοπή από κάποια υπηρέτρια στα κοσμήματά της.

Grand Hotel – Κυβέλη – Ρήγας στο κάδρο των υπόπτων

Ο Πέτρος αποφασίζει να ακολουθήσει τον Ρήγα σε έναν κοντινό προσφυγικό συνοικισμό. Εκεί, γνωρίζει τον Χαραλάμπη, έναν πρόσφυγα από τη Σμύρνη, ο οποίος θα έχει σημαντική επίδραση στη ζωή του Πέτρου, αν και αυτός δεν το γνωρίζει ακόμα. Ο Πέτρος, συνεχίζοντας την έρευνά του, κρύβεται στο δωμάτιο της Βασιλικής και ανακαλύπτει φωτογραφίες και ένα κλειδί, ενώ εξετάζει τα μυστικά της οικογένειας Γαζή και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου. Παράλληλα, προσπαθεί να αποφύγει την Αλίκη, η οποία δείχνει ενδιαφέρον για τον ίδιο και έχει αρχίσει να εξετάζει τη δική του ταυτότητα.

Εν τω μεταξύ, η Αλίκη ανακαλύπτει μια φωτογραφία από τη δεξίωση που απεικονίζει τον Πέτρο, πλησιάζοντας στην αποκάλυψη της αληθινής του ταυτότητας. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν ένα πτώμα μίας κοπέλας, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, ενισχύει τις υποψίες και δημιουργεί νέους υπόπτους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε