Grand Hotel – Κουρέλι ο Πέτρος – Αναγνωρίζει το πτώμα

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις παίρνουν δραματική τροπή. Ο Πέτρος βρίσκεται μπροστά στο σώμα μιας νεκρής γυναίκας, γεγονός που τον συγκλονίζει. Ο Χρόνης ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου, τη συγγένειά του με τη Βασιλική και κρυμμένες αλήθειες από το παρελθόν του.

Grand Hotel – Κουρέλι ο Πέτρος – Αναγνωρίζει το πτώμα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ενώ οι Αρχές ανακαλύπτουν ένα ακόμα πτώμα, επιδεινώνοντας την ήδη τεταμένη κατάσταση. Ο Πέτρος, βαθιά ταραγμένος, συνοδεύεται από τον Χρόνη για να αναγνωρίσει το άψυχο σώμα της γυναίκας και να διαπιστώσει αν είναι η αδελφή του. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη ανησυχεί έντονα και προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Πέτρος έφυγε από το ξενοδοχείο με την αστυνομία, ψάχνοντας απαντήσεις. Ο Χαραλάμπης επισκέπτεται το Grand Hotel και επιχειρεί να αποσπάσει πληροφορίες για τον Πέτρο από την Αγγέλα.

Εκείνη, με τη σειρά της, γίνεται σκληρή απέναντι στην Ελένη, φοβούμενη ότι ο Νικόλας θα πληγωθεί από εκείνη. Παράλληλα, ο Χρόνης συνεργάζεται με τον Πέτρο, την Αλίκη και τον Νικόλα, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δολοφόνο με το χρυσό μαχαίρι. Οργανώνουν ένα σχέδιο δράσης, με τον καθένα να έχει τον ρόλο του. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες δυσκολίες που δεν είχαν φανταστεί. Όταν ο Χρόνης αποκαλύπτει στην Αλίκη το σκοτεινό παρελθόν του Πέτρου, εκείνη μένει άναυδη. Οι εξελίξεις στη συνέχεια θα είναι καταιγιστικές και οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα, επικίνδυνα δεδομένα στο Grand Hotel.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ