Grand Hotel – Κολλάει στον τοίχο την Κυβέλη

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αγγέλα αντιμετωπίζει την Κυβέλη και της θέτει ένα δίλημμα που μπορεί να την οδηγήσει σε κρίσιμες αποφάσεις. Ο Πέτρος, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για την αδελφή του, αναζητά στοιχεία που θα τον φέρουν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Grand Hotel – Κολλάει στον τοίχο την Κυβέλη

Η Ελένη, σε μια στιγμή ειλικρίνειας, αποκαλύπτει στον Πέτρο κάποια μυστικά του παρελθόντος της Βασιλικής, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της με έναν άγνωστο άντρα. Παράλληλα, ο Ρήγας, υπό την πίεση της Κυβέλης, προσπαθεί να εντοπίσει τον εκβιαστή, αν και είναι ήδη κοντά του. Μια βαλίτσα με χρήματα αλλάζει χέρια, προκαλώντας ανατροπές. Ο Χρόνης ανακαλύπτει το χρυσό μαχαίρι του φόνου, οδηγώντας έναν αθώο άνθρωπο πίσω από τα κάγκελα. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Νικόλα όταν βρίσκει το μαχαίρι κρυμμένο στο κρεβάτι του, προκαλώντας σοκ στην Αγγέλα.

Γνωρίζει πως ο γιος της είναι αθώος και, γεμάτη αποφασιστικότητα, πιέζει την Κυβέλη για να την αναγκάσει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η Πελαγία αμφισβητεί τη στάση του Νικήτα, δημιουργώντας ερωτήματα για την αλήθεια. Όσο ο Πέτρος και η Αλίκη συνεργάζονται, η σχέση τους βαθαίνει, ξεπερνώντας την εκτίμηση. Καθώς το μυστήριο της Βασιλικής αποκαλύπτεται, η παρουσία του άντρα με τον οποίο είχε κρυφή σχέση προκαλεί ταραχή. Το κλίμα γίνεται εκρηκτικό, κορυφώνοντας τις εξελίξεις με έναν πυροβολισμό και ένα νέο έγκλημα στο ξενοδοχείο.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ