Grand Hotel – Κλείνει το στόμα της Πελαγίας μια και καλή

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Χρόνης Κομνηνός επιστρέφει αποφασισμένος να φέρει στο φως την αλήθεια γύρω από τον φόνο της Βασιλικής, επικεντρώνοντας την έρευνά του στην οικογένεια Γαζή. Με νέα στοιχεία στα χέρια του και τα αποτυπώματα της Σοφίας πάνω στο μαχαίρι, ξεκινά δυναμικά, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Κυβέλης.

Grand Hotel – Κλείνει το στόμα της Πελαγίας μια και καλή

Ανακρίνει μέλη της οικογένειας και το προσωπικό του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ανησυχία και αναστάτωση ανάμεσά τους. Παράλληλα, η Πελαγία, η μόνη μάρτυρας του φόνου, βιώνει την πίεση ώστε να σιωπήσει. Έχοντας δει τα πάντα, βρίσκεται σε έντονο ηθικό δίλημμα: να αποκαλύψει την αλήθεια ή να προστατεύσει τον εαυτό της. Η Κυβέλη την πιέζει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, υπονοώντας πως θα υπάρξουν συνέπειες αν μιλήσει. Τελικά, η Πελαγία επιλέγει να μείνει σιωπηλή, αναβάλλοντας την απόδοση της δικαιοσύνης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα έντασης, η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με μία δύσκολη απόφαση. Ο Πέτρος την καλεί να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να ζήσουν μια νέα ζωή μαζί, μακριά από τα προβλήματα και τα μυστικά του ξενοδοχείου. Αποφασισμένη, η Αλίκη γράφει ένα γράμμα στον Ρήγα, τερματίζοντας τη σχέση τους και ανακοινώνοντας την οριστική της αποχώρηση.

Όταν ο Ρήγας διαβάζει το γράμμα, νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, καθώς όλοι περίμεναν την επικείμενη ανακοίνωση του γάμου του με την Αλίκη. Στο μεταξύ, η ίδια κατευθύνεται στον σταθμό, όπου την περιμένει ο Πέτρος για να ξεκινήσουν μαζί τη φυγή τους. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα ανατροπή στην πλοκή, αφήνοντας ανοιχτά ερωτήματα για τη μοίρα των ηρώων και το μέλλον του ξενοδοχείου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ