Grand Hotel – Καρέ καρέ το φιλί Πέτρου – Αλίκης

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν το πρώτο φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Αλίκη. Η πλοκή κορυφώνεται όταν ο Πέτρος αποφασίζει να συναντήσει ξανά τη Βασιλική και να φύγουν μαζί μακριά. Πριν φύγει, αποχαιρετά τους ανθρώπους που γνώρισε και ήρθε κοντά, ξεκινώντας από τον Νικόλα, στον οποίο εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την πολύτιμη βοήθεια που του προσέφερε.

Grand Hotel – Καρέ καρέ το φιλί Πέτρου – Αλίκης

Η Αλίκη, ανήσυχη και προβληματισμένη, φοβάται ότι θα χάσει τον Πέτρο για πάντα. Ωστόσο, διστάζει να του αποκαλύψει τα αληθινά της συναισθήματα. Σε μια από τις συναντήσεις τους, ο Πέτρος της λέει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Αλίκη, δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες για μένα. Σε ευχαριστώ που με πίστεψες από την πρώτη στιγμή και με στήριξες όσο κανείς άλλος». Η Αλίκη συγκινείται αλλά φεύγει χωρίς να αντιδράσει.

Όταν όμως επιστρέφει στο ξενοδοχείο, ο Νικόλας την ενημερώνει ότι ο Πέτρος ξέχασε το καπέλο του. Αμέσως, τρέχει να του το δώσει. Αυτή η συνάντηση εξελίσσεται στην πολυαναμενόμενη στιγμή, όπου οι δυο τους πέφτουν στην αγκαλιά ο ένας του άλλου και ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. Αυτό το καθοριστικό φιλί σηματοδοτεί μια νέα φάση στη σχέση τους, αφήνοντας μας γεμάτους αγωνία για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ