Grand Hotel – Η Σχέση Αλίκης – Πέτρου περνάει απο σαράντα κύματα

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, οι εξελίξεις στη σχέση της Αλίκης και του Πέτρου θα είναι ανατρεπτικές. Οι δυο τους αναζητούν τον δολοφόνο που κινείται ελεύθερα μέσα στο ξενοδοχείο και, μέσα από αυτή την προσπάθεια, πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν εκφράζει τα συναισθήματά τους.

Grand Hotel – Η Σχέση Αλίκης – Πέτρου περνάει απο σαράντα κύματα

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ο αστυνόμος Χρόνης, ο οποίος ερευνά τους θανάτους της Βασιλικής και της Ρόζας. Ανακαλύπτει στοιχεία που συνδέουν τον Πέτρο με τα γεγονότα και αποφασίζει να τον βοηθήσει. Οι δύο άντρες συζητούν για την εξαφάνιση της καμαριέρας, ενώ ο αστυνόμος μαθαίνει σοκαριστικές αλήθειες για το παρελθόν του Πέτρου, τις οποίες ο τελευταίος κρατά κρυφές από όλους. Ο Κομνηνός αποφασίζει να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες στην Αλίκη.

Όταν η Αλίκη μαθαίνει την αλήθεια, επιλέγει να διακόψει τη σχέση της με τον Πέτρο και να απομακρυνθεί εντελώς από αυτόν. Η απόφασή της αυτή δείχνει ότι επιθυμεί να ξεφύγει από το σκοτεινό παρελθόν που συνοδεύει τον Πέτρο. Ωστόσο, παραμένει το ερώτημα αν η Αλίκη θα παραμείνει σταθερή στην απόφασή της ή αν στο μέλλον θα αναθεωρήσει και θα επανασυνδεθεί με τον Πέτρο. Οι εξελίξεις στη σειρά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η σχέση τους να περάσει από νέες δοκιμασίες, οδηγώντας σε αναπάντεχες αλλαγές στη δυναμική μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ