Grand Hotel – Η Πελαγία ομολογεί την αλήθεια – Καίει την Κυβέλη

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», η Πελαγία πληροφορείται την άφιξη του Κομνηνού, γεγονός που την οδηγεί σε εσωτερική πίεση. Αδυνατώντας πλέον να αντέξει το ψυχικό βάρος που της έχει προκαλέσει το μυστικό της Κυβέλης, αποφασίζει πως είναι καιρός να εξομολογηθεί στον Νικόλα. Τα διλήμματα και οι ενοχές που τη βαραίνουν την κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να συμμετέχει άλλο στο επικίνδυνο αυτό παιχνίδι.

Grand Hotel – Η Πελαγία ομολογεί την αλήθεια – Καίει την Κυβέλη

Σκέφτεται έντονα την αποχώρησή της από το ξενοδοχείο και έτσι ζητά από τον Νικόλα να του μιλήσει, πριν προχωρήσει στο τελικό της βήμα. Όταν η Πελαγία ξεκινά να του αποκαλύπτει όσα γνωρίζει, η φωνή της διαφαίνεται να τρέμει από τον φόβο. Διστακτικά, του αποκαλύπτει ότι: «Η κοπέλα… χτυπήθηκε στο κεφάλι…. Την πλήρωσαν για να μην μιλήσει». Ο Νικόλας, σοκαρισμένος, νιώθει την ανάγκη να απευθυνθεί στην αστυνομία, ανήσυχος για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η Πελαγία, ωστόσο, παραμένει ανένδοτη, δηλώνοντάς του ότι δεν θέλει να εμπλακεί περισσότερο και ανακοινώνει την πρόθεσή της να εξαφανιστεί.

Παράλληλα, η Ελένη ανακαλύπτει ότι ο Νικόλας είναι το εξώγαμο παιδί του Γαζή και αποφασίζει να αξιοποιήσει την πληροφορία προς δικό της όφελος. Η Κυβέλη, από την άλλη πλευρά, διακατέχεται από φόβο: φοβάται ότι ο Νικόλας μπορεί να διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία, ενώ ανησυχεί και για την πιθανή αποκάλυψη της σχέσης του με την οικογένειά της, κάτι που θα πλήξει την εικόνα της στην ανώτερη κοινωνία. Έτσι, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, με κάθε χαρακτήρα να κινείται σε λεπτές ισορροπίες και κρυφές προθέσεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ