Grand Hotel – Η Κυβέλη Καλύπτει τον δολοφόνο

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς *Grand Hotel* του ΑΝΤ1, οι εξελίξεις αναμένονται συνταρακτικές. Ο Ιορδάνης μπαίνει στο στόχαστρο ως ύποπτος για δολοφονία, αν και τελικά συλλαμβάνεται κάποιος άλλος.

Grand Hotel – Η Κυβέλη Καλύπτει τον δολοφόνο

Όλα ξεκινούν με τη δολοφονία της Ρόζας, η οποία βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Ο αστυνόμος Χρόνης, που αναλαμβάνει την υπόθεση, λαμβάνει ένταλμα για να ερευνήσει το ξενοδοχείο. Μέσα σε λίγες μέρες, ανακαλύπτει πως το φονικό όπλο είναι ένα χρυσό μαχαίρι, που προέρχεται από το ξενοδοχείο. Αυτή η πληροφορία τον οδηγεί στον πρώτο ύποπτο, κάποιον που θα μπορούσε να το έχει κλέψει για να διαπράξει το έγκλημα. Τα γεγονότα όμως περιπλέκονται όταν ο Βλάσσης δίνει στον Χρόνη μια συγκλονιστική μαρτυρία: τη νύχτα της δολοφονίας, η Ρόζα ήταν με τον Ιορδάνη.

Αυτόματα, ο Ιορδάνης γίνεται βασικός ύποπτος. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν μια καμαριέρα βρίσκει κάτω από το στρώμα του το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία. Η μητέρα του Ιορδάνη, η Κυβέλη, αντιδρά άμεσα και καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο για να σώσει τον γιο της. Του ζητά να πάρει το μαχαίρι και να το φυτέψει στο κρεβάτι κάποιου άλλου, ώστε να απομακρυνθεί η υποψία από πάνω του. Ο Ιορδάνης επιλέγει τον Νικόλα ως θύμα και το τοποθετεί στο κρεβάτι του. Όταν ο αστυνόμος Χρόνης βρίσκει το μαχαίρι εκεί, συλλαμβάνει αμέσως τον Νικόλα, παρά την έντονη διαμαρτυρία του τελευταίου ότι είναι αθώος.

Η σύλληψη του Νικόλα προκαλεί σοκ στο ξενοδοχείο, με τη μητέρα του, Αγγέλα, να είναι συντετριμμένη. Πιστεύοντας ακράδαντα στην αθωότητα του γιου της, έρχεται σε σύγκρουση με την Κυβέλη, θέτοντάς την σε ένα δίλημμα που θα την αναγκάσει να υποκύψει.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε