Grand Hotel – Η Κυβέλη γυρίζει το παιχνίδι και φτάνει στα άκρα

Grand Hotel – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις φέρνουν ανατροπές. Ο Πέτρος σώζει τον αδελφό της Αλίκης, ο οποίος αντιδρά με επιθετικότητα και τον απειλεί. Στο πολυτελές ξενοδοχείο, που ανήκει σε μια πλούσια και μυστηριώδη οικογένεια, κρύβονται πολλά σκοτεινά μυστικά.

Grand Hotel – Η Κυβέλη γυρίζει το παιχνίδι και φτάνει στα άκρα

Η Κυβέλη, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, χαρακτηρίζεται από σκληρότητα και είναι έτοιμη να θυσιάσει ακόμα και τα μέλη της οικογένειας για να πετύχει τους στόχους της. Η οικογένεια των ξενοδόχων αντιμετωπίζει παράνομες δραστηριότητες και άλλα μυστικά που την πιέζουν καθημερινά. Παράλληλα, ο γιος της οικογένειας, ένας επιπόλαιος νεαρός, συχνά εμπλέκεται σε ανεπιθύμητα περιστατικά, εκθέτοντας τους γονείς και τις αδελφές του. Αυτή η κατάσταση επιδεινώνεται από τη συνεχιζόμενη επαφή του γιου με τον υπόκοσμο.

Σε μία από τις εξόδους του, κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός τζόγου, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο. Συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό τζόγου, όπου η απερισκεψία του τον φέρνει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Ευτυχώς, ο Πέτρος, ο ήρωας της ιστορίας, που εργάζεται στο ξενοδοχείο αναζητώντας την εξαφανισμένη αδελφή του, βρίσκεται εκεί και τον σώζει την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, ο γιος δεν εκφράζει ευγνωμοσύνη. Αντιθέτως, τον απειλεί, προειδοποιώντας τον να μην αποκαλύψει το περιστατικό.

Παρά τις προειδοποιήσεις της, η Κυβέλη, για να προστατεύσει την εικόνα της οικογένειας, δεν διστάζει να τον διώξει από το ξενοδοχείο. Η αδίστακτη αυτή γυναίκα είναι ικανή να απομακρύνει μέχρι και τα ίδια της τα παιδιά, προκειμένου να καλύψει τις ατασθαλίες της και να διατηρήσει την κοινωνική της θέση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμεΕπεισόδια Grand HotelΠερίληψη Grand Hotel