Grand Hotel – Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Εισβάλλει στη σειρά σε ρόλο – Κλειδί

Grand Hotel – Η ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου, γνωστή από την ερμηνεία της ως μοναχή Ελισάβετ στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ANT1. Παρά τις φήμες για την εμφάνισή της στον δεύτερο κύκλο της “Μάγισσας”, η ίδια διαψεύδει τις πληροφορίες μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Grand Hotel – Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Εισβάλλει στη σειρά σε ρόλο – Κλειδί

Πριν λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών της σειράς, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκαν νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες. Στο καστ της σειράς εντάχθηκε ο Γιάννης Κοκουράκης, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν κεντρικό ρόλο και θα σχηματίσει το κύριο τηλεοπτικό ζευγάρι με την Καλλιόπη Χάσκα. Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που είχε καιρό να εμφανιστεί τηλεοπτικά, ανακοίνωσε την επιστροφή της μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Στο “Grand Hotel”, η ιστορία τοποθετείται στην Κηφισιά του 1925 και επικεντρώνεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ένας νεαρός φτάνει στο ξενοδοχείο αναζητώντας την αδελφή του, η οποία εργαζόταν εκεί και έχει απολυθεί λόγω κλοπής. Ο νεαρός δεν πείθεται από την εξήγηση και υποψιάζεται ότι πίσω από την απόλυση κρύβεται πλεκτάνη. Η έρευνά του εξελίσσεται από μια υπόθεση εξαφάνισης σε μια υπόθεση δολοφονίας. Επιδιώκει να εντοπίσει τον δράστη, ρισκάροντας τη ζωή του, και ανακαλύπτει κρυμμένα μυστικά του ξενοδοχείου.

Βρίσκει συμπαράσταση μόνο στην κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, μια γοητευτική γυναίκα που είναι αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή, αλλά ερωτεύεται τον νεαρό από την πρώτη στιγμή. Όταν ανακαλύψει την αληθινή του ταυτότητα, αποφασίζει να τον βοηθήσει. Παράλληλα, η υπόθεση ερευνάται και από έναν αστυνομικό με δυσμένεια.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel αντ1Grand Hotel Γεράσιμος ΣκιαδαρέσηςGrand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel νέα σειράGrand Hotel τι θα δούμε