Grand Hotel εξελίξεις – Υπογράφει τον θάνατο του Πέτρου

Grand Hotel εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Ρήγας, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Πέτρο. Οι δύο πρωταγωνιστές, ο Πέτρος και η Αλίκη, ανακαλύπτουν ένα γράμμα από τη Βασιλική που αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Ρήγα στο παρελθόν. Αμέσως, η Αλίκη αντιμετωπίζει τον μελλοντικό σύζυγό της και απαιτεί να μάθει την αλήθεια, πεπεισμένη ότι εκείνος έχει κάποια σχέση με τον θάνατο της κοπέλας.

Grand Hotel εξελίξεις – Υπογράφει τον θάνατο του Πέτρου

Ο Ρήγας, αναγκασμένος να παραδεχθεί το παρελθόν του, της λέει ότι είχε μια σύντομη σχέση με τη Βασιλική αλλά διαβεβαιώνει ότι δεν την έχει βλάψει. Παρ’ όλα αυτά, η Αλίκη, ανήσυχη, επισκέπτεται τον αστυνόμο Χρόνη και του αποκαλύπτει όλα όσα έμαθε για τον Ρήγα. Ο Χρόνης, αφού ακούει τις πληροφορίες, πηγαίνει στο ξενοδοχείο, όπου ο Ρήγας επιβεβαιώνει τη σχέση του με τη Βασιλική και συλλαμβάνεται. Ο Ρήγας καταλήγει πίσω από τα σίδερα της φυλακής, ενώ ο Πέτρος συλλαμβάνεται και αυτός για ένα εκκρεμές έγκλημα, αλλά αργότερα απελευθερώνεται.

Παράλληλα, ο Ρήγας, ακόμα από τη φυλακή, δίνει εντολή σε έναν άντρα του να σκοτώσει οποιονδήποτε υπάλληλο προσπαθήσει να καταθέσει στον Κομνηνό για την εξαφάνιση της Βασιλικής. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας ετοιμάζεται να παραστεί σε μια συνάντηση του προσωπικού. Τότε, ο Πέτρος του ανακοινώνει την απόφασή του να φύγει και να μην επιστρέψει, καθώς ο δολοφόνος της αδελφής του είναι τώρα στη φυλακή. Με την αποχαιρετιστήρια σκηνή των δύο ανδρών, ο Πέτρος φεύγει, αγνοώντας ότι ο άνθρωπος του Ρήγα τον παρακολουθεί, έτοιμος να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Grand HotelGrand Hotel ant1 tvGrand Hotel αντ1Grand Hotel εξελίξειςGrand Hotel επεισόδιαGrand Hotel επόμενα επεισόδιαGrand Hotel ηθοποιοίGrand Hotel σποιλερGrand Hotel τρειλερ